Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

NB III Mátra csoport 2004-05

 

Tura : Tápiógyörgye

 

3 : 0

 

Csak a pálya minőségének, szép környezetének örülhettünk.

 

Még mindig összeállítási gondokkal küzd Lódi László edző. 6 játékosunk sérülése miatt igen rövid a kispadunk. E kedvezőtlen előjelekkel látogattunk Turára, ahol nem titkolt cél az éremszerzés.

A mérkőzés ennek megfelelően alakult. A mérkőzés eleji nagy rohamokat sikerült kivédekezni, így nem került kapunk közvetlen gólveszélybe.  Az első félidő közepe azonban döntőnek bizonyult. 10 perc alatt két helyzetből kettőt értékesítettek. A kapott gólok okozta sokk a szünetig tartott, érthetetlen módon a turai csatárok azonban ezt nem érzékelték, vagy nem tudtak élni a lehetőséggel, mert említésre méltó dolog nem történt. Sajnos a mérkőzés e szakaszában történt egy sérülés is. Fehér Zsolt összefejelt ellenfelével, akinek azonnal felrepedt a fejbőre. Csere után azonnal kórházba került. Reméljük sérülése nem komoly, gyors gyógyulást kívánunk neki!

A második félidő más játékot hozott. Tura rohant, játéka azonban pontatlanná vált, mi talán az újoncok megilletődöttségével visszafogottan, öregurasan próbáltunk játszani. Egyik csapatnak sem jött be igazán az elképzelése, így a közönség nem igazán szórakozhatott a teljesen ellaposodott játékon. A 60 percben felcsillantotta reményeinket a házigazdánk egy játékosának kiállítása, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel, amik a mérkőzés végére gólhelyzetekben is megnyilvánultak. Lassú támadás-szervezéseinket rendre elgázolták a szélvészgyors, mindenhová odaérő védők.

Az egy sebességfokozattal gyorsabban játszó, de semmiképp nem képzettebb csapat ellen nem volt ellenszerünk.

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub