Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

NB III Mátra csoport 2004-05

 

Mezőkövesd : Tápiógyörgye

 

0 : 0

 

Második idegenbeli mérkőzésünkre Mezőkövesdre látogattunk. Kedvező előjel volt a múlt heti kitűnő játékkal elért hazai győzelem.

Az első percben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, veszélyes helyzeteket teremtve. Csató 20 m-ről leadott szabadrúgásánál a kapufán csattant a labda. Fedor Ottó hol a bal oldalon, hol a jobb szélen szabadult meg a védőktől, pontos beadásait azonban nem sikerült értékesíteni, majd az első félidő utolsó perceiben egymaga fejezett be egy gyors kontratámadást, amit a kapus hárított. Házigazdánk többször eljutott a kapunkig, Havasi azonban tanári módon gyűjtötte be pontatlan beadásaikat, szögleteiket.

A második játékrészben sem változott a helyzet. Talán nem mi birtokoltuk többet a labdát, de szélről vezetett támadásaink többsége eljutott a kapuig. Gólt azonban sem Kiss András, sem Fedor Ottó, sem Eszes Béla nem tudott szerezni, sikerült a jobbnál jobb gólhelyzeteket kihagyni. A küzdelemre, harcosságra nem lehetett panasz. Minden labdáért kemény küzdelem folyt sokszor szikrázó összecsapásokat láthatott a mintegy 600 néző. Fehér Zsolt, Csató János alkotta belső védelem valóságos falat húzott kapunk elé, amit csak ritkán tudtak kijátszani. Amikor ez sikerült, nem maradt erő az eredményes befejezésre.

Nagy iramú, közepes színvonalú játékot produkált a két egyforma játékerőt képviselő csapat. A döntetlen kicsit hízelgő a Mezőkövesdre, a lényegesen több kidolgozott gólhelyzetünk miatt.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub