Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

NB III Mátra csoport 2004-05

 

Tápiógyörgye : Gödöllő

 

1 : 0

 

Ismét a mérkőzés végi hajrá döntött

 

Az igen erős középmezőnyhöz tartozik mindkét csapat, a forduló előtt azonos ponttal, jobb gólaránnyal előztük csak meg vendégeinket. A tabellán elfoglalt helyünk stabilabbá tétele miatt ezt a mérkőzést "hozni" kellett.

A mérkőzés képe ennek megfelelően nézett ki. A labda többnyire nálunk volt, beszorítottuk ellenfelünket sokszor egészen a kapujába. Elszórtan sikerült egy-egy támadást vezetniük, amik közvetlen gólveszélyt nem jelentettek. Havasi kitűnő formája esélyt sem adott Gödöllőnek a gólszerzésre.

A labda birtoklása egymagában nem eredmény, de a mérkőzés nagy részében csak ezt tudtuk tenni. Támadásaink számához képest igen kevés gólhelyzetet dolgoztunk ki, az egyébként minden emberével hősiesen védekező Gödöllő ellen. Legveszélyesebb megmozdulásai Kiss Andrásnak, Viola Kálmánnak voltak.

Az utolsó 25 perc frissítő cseréi. (Eszes, Katona, Dudás) új lendületet adtak támadásainknak, felpörgetett játékunknak nem volt ellenszere. Öt gólhelyzetet is kidolgoztunk, melyek egyikében Kiss remek cselekkel került a büntető területre, átadásával Violát hozta helyzetbe, s Ő 5 méterről nem hibázott.

Helyzeteink, erőszakos, agresszív játékunk miatt megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot.

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub