Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

NB III Mátra csoport 2004-05

 

Balassagyarmat : Tápiógyörgye

 

3 : 0

 

Magabiztos kezdéssel magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, aminek következtében a 17. percben bal oldali beadás után Viola fejese szinte érintette a kapufát. Két perc elteltével Kiss Csaba került helyzetbe,  18 méterről leadott lövése mellé szállt. A 25 percben Katona gyors kontrája után tálalt Viola elé, aki a tehetetlen kapus mellett mellé helyezte a labdát.

Házigazdánk ügyesen tartotta a labdát a középpályán, helyzetbe azonban csak a 32. percben kerültek. A nagy helyzetet Havasi hárította, de a kipattanóból Zorjánszki Norbert batalált. (1-0) A szünetig még egy - egy helyzet kimaradt, Viola 6 m-ről fordulásból, kapásból a felső sarok mellé durrantott, majd 25 m-ről jól eltalált szabadrúgást tornászott ki Havasi a jobb felső sarokból.

Ekkor még csak a helyi nézők némelyike aggódott, a kimaradt helyzeteink sokasága miatt. Csapatunk bizakodva kezdte a második félidőt, a gólunk, esetleges góljaink csak idő kérdése.

A félidő derekáig mindkét csapat egy-egy helyzetig jutott. Óriási bedobásunk után Dudás 5 m-ről fejelt, labdája elakadt egy védőben, a másik oldalon Havasi egy mégjobb szabadrúgást tolt ki a léc alól.

Bő negyedórával a vége előtt még bíztunk az egyenlítő gólban, de egy kósza támadás végén 4 védőnk közül kilépett Sár Szabolcs, 16 méterről bomba gólt szerzett. (2-0) Bal oldali védelmünk átjáróvá vált, 2-3 percenként érkeztek a beadások, melyek egyikéből Zorjánszki közelről a hálóba pergetett. (3-0) Fegyelmezettebb befejezéssel további gólokat szerezhettek volna.

A mérkőzés nagy részében egyenrangú ellenfelei voltunk házigazdánknak, mégis megérdemelt győzelmet szereztek, mert helyzeteiket nagy százalékban tudták kihasználni.

 

Sárga lap: Gál Balázs, Mohácsi László, Gyimesi Gábor, illetve Fehér Zsolt, Eszes Béla

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub