Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

Sport történelem

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

NB III Mátra csoport 2004-05

 

Tápiógyörgye : Gyöngyös

 

5 : 2

 

Álomkezdés szépséghibával!

 

Sikerült átmenteni a múlt heti formát, ám ezúttal a gólszerzés sem maradt el.

 A mérkőzés elején formás támadásokat vezettünk, melyek egyikében a 8. percben gólba tartó labdát egy vendég védő kapusokat megszégyenítő mozdulattal ütött szögletre. Jutalma sárga lap, és a büntető, amit Kiss alaposan mellé lőtt. Rá két perccel egy teljesen ártalmatlan labdát elvétett Havasi, amiben segítette a viharos szél, és a felázott talaj. Az ellenfél, ahogyan az már ilyenkor lenni szokott, 7 méterről nem hibázott. (0-1)

E nem várt események következtében megtorpantunk, csak 10-15 perc elteltével tudtuk folytatni kezdeti támadásainkat. Kiss András fejese a 20. percben még mellé szállt, de a 33. percben Mohácsi 16 méterről óriási gólt ragasztott a jobb felső sarokba. (1-1)

A második félidőben ott folytatódott minden, ahol a szünetben abba maradt. A 47.percben kapu előtti káoszból Gyöngyös nem tudott fölszabadítani, Fedor Ottó 5 méterről a léc alá vágta vezető gólunkat. (2-1)

Az 52. percben Miskolczi Márton formás jobb oldali támadás után pontosan tálalt Viola elé, aki a még jobb helyzetben lévő Kisshez passzolt, András 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. (3-1)

60. perc: Fölösleges szabálytalanságot követtünk el kapunk előterében, Havasi tehetetlen volt a 20 méterről pompásan eltalált szabadrúgásnál. (3-2)

Fedor helyett beállt Katona István induló cselét a védő megette, már csak a kiugró csatár lábát érte el. Második büntetőnket Csató a kapusnak esélyt sem adva lőtte a sarokba. (4-2)

85. perc:  Katona a félpályáról indulva mindenkit maga mögött hagyott, jól gurított Mohácsi Gábor elé, aki 10 méterről kapásból a bal alsó sarokba lőtt. (5-2)

Hajtós, jó iramú mérkőzésen sem a kedvezőtlen  időjárás, sem Gyöngyös nem tudott zavarba hozni bennünket. A mérkőzést végig irányítva, sok helyzetet teremtve megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub