Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Lódi László félévi értékelése 2004-2005

 

 

Az őszi szezon kiértékelését érdemes kicsit messzebbről nézni. Az NB III-as tagság ötéves munka eredménye, ami nem jött volna létre komoly összefogás nélkül.

A 2004. év különösen ennek a folyamatnak a tükrében történelmi tettnek tekinthető. A feljutást követően komoly dilemmát okozott a „hogyan tovább”, de az ismételt kiállás és összefogás a magasabb osztályban való indulás mellett tette le a voksot. A bajnoki cím mellett, a csapat ereje, az öltözői blokk felújítása, a szurkolók érdeklődése és nem utolsó sorban az önkormányzat támogatása adott erőt az induláshoz.

Bár számunkra bizonyos rendelkezések kedvezőtlenek voltak, bizakodtam a sikeres szereplésben.

Most, az őszi szezon végén elmondhatjuk, hogy a megszerzett 17 ponttal talán még elégedettek is lehetnénk, de a játékban komoly problémák mutatkoztak. Ezek okozója, (amikre nem számítottunk) a sok sérülés és a kötelezően szerepeltetett fiatalok iskolai, munkahelyi elfoglaltságából adódó edzetlenség, valamint komoly szerkezeti problémák is adódtak, amit nem tudtunk megoldani.

Az alapvető célkitűzésünk a tízbe való jutás, úgy gondolom, ehhez az előbb említett problémákat orvosolni kell, ami csak nagy összefogással és megértéssel történhet. A tavaszi szezon mindig nehezebb, tekintettel az újabb átszervezésre, miszerint egy osztály megszűnik (NB I-B), ha a csapat az első tízben végez, a Nemzeti Bajnokság harmadik osztályába nyer besorolást, ami óriási dolog egy kis település csapatától. További nehézségeket okoz, hogy plusz egy fiatal csapattal (13 éves korosztály) többet kell indítani a következő bajnokságban. Ráadásul a mostani kettő fiatal helyett három játékosnak kötelező a pályán lenni.

A továbbiakban szeretnék egy – két fiatalt igazolni az őszi szezon tapasztalatait levonni, beépíteni a felkészülésbe, és ha a célkitűzésünket elérjük, nagyon szép eredményt erünk el.

Lódi László edző

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub