Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Mátra csoport 2004-05

 

Tápiógyörgye : Mezőkövesd

 

1 : 1

 

Tápiógyörgye, 400 néző. V.: Tyukodi.

Tápiógyörgye: Havasi - Eszes, Fehér, Seruca, Katona, Kiss Cs., Kiss A., Mohácsi (Miskolci), Fedor (Collins), Túróczi, Viola.

Edző: Lódi László.

Mezőkövesd: Roza – Nagy, Baranyai, Forgács, Kovács, Orosz, Tari, Besenyei Zs. (Baráth), Árvai (Ragó), Besenyei F. (Szabó J.), Varga.

Edző: Koleszár György.

Gólszerző: Orosz (0-1) a 30., Kiss A. (11-esből, 1-1) az 53. percben.

 

4. perc Bal oldali támadás után a vendégek  nem tudnak felszabadítani, a nagy kavarodásból Kiss a. szemfülesen 10 méterről lő, ám lövése centiméterekkel mellé gurul.

10. perc Vendég szabadrúgás a térfelünk közepén, a legurított labdát 35 méterről Varga elemi erővel küldi kapura, Havasi öklözi a nem túl pontos lövést.

17. perc Katona labdát szerez az ellenfél közepén, beadását Roza Lehalássza Viola fejéről.

20. perc Mohácsit buktatta Baranyi. Fedor 20 méteres szabadrúgásánál ismét Roza remekel.

30. perc Ártatlannak tűnő partjelzői hiba után nem mi, hanem Mezőkövesd jutott bedobáshoz a térfelünk közepén. Varga passzával orosz betört a büntető területre, 13 méterről nagy gólt ragasztott a kapu bal oldalába. 0-1

 

A bekapott gól miatt kicsit visszaestünk, Mezőkövesd fölénybe játszott, de a szünetig egyik kapu sem került közvetlen gólveszélybe.

 

50. perc Árvai buktatásáért szabadrúgáshoz jutottunk. Fedor 22 méterről leadott lövése lepattant a sorfalról, ám Ő reagált először. Az elé pattant labdával betört a büntető területen belülre, cselét a védő megette, csak szabálytalankodni tudott.

52. perc Kiss András magabiztosan a kapu bal oldalába helyezte a büntetőt. 1-1

 

A mérkőzés hátra lévő részében már egyik csapat sem tudott újítani, a kemény küzdelem volt a jellemző. Az utolsó 10 percben Havasi és Ruza bemutatott egy - egy nagy védést.

 

A hazai és vendégszurkolók természetesen kölcsönösen vitatták egymás góljainak szabályosságát, de egyforma erők döntetlen  csatájában ez természetes, sőt majdnem kötelező.

 

Jók: Eszes, Fehér, Kiss A., Fedor, ill. Forgács, Tari.

Lódi László: - Nagyon küzdelmes mérkőzés volt. Értékes eredményt értünk el egy jól felkészített csapat ellen.

Koleszár György: – Az ellenfél egy olyan tizenegyesből egyenlített, amit egyedül a játékvezető látott annak.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub