Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Tápiógyörgye - Túrkeve

 

0 - 0

 

Tápiógyörgye: 400 néző Játékvezető: Hegedűs Zsolt

Tápiógyörgye: Ulviczki, Csató, Tóth, Kiss Cs, Kiss A, Serucza, Collins, Gömöri, (Túróczi)  Miskolczi, Mohácsi, (Bende) Bese

Túrkeve: Kiss, Bálint, Rónyai, Debreczeni I, S.Nagy, Kni, Sólyom, Kun, Debreczeni D, Varga, Lovas, (Kormos)

 

Nem látott gólt a szép számú közönség. Vendégeink közelebb álltak a góllövéshez, de a Csató irányította védelem rendre jól zárt, vagy Ulviczki remekelt. Hogy kapott gól nélkül megúsztuk a mérkőzést, ehhez Túrkeve csatárai is hozzátették a maguk nem szerencsés megmozdulásait.

A mi támadó játékunkat jellemzi: sajnos ki sem derült, hogy Kiss kapus egyáltalán meg tudja e fogni a labdát, a legveszélyesebb helyzetet egy hazaadás jelentette.

A labda a mérkőzés szinte egésze alatt a középpályán volt látható, ahol is időnként tetszetős passzokkal jelezték a csapatok, próbálják szórakoztatni a lelkes nézőket. A támadások befejezésénél azonban nem arattak osztatlan sikert.

A kedélyeket Varga László kiállítása kavarta fel egy kicsit, de egyértelmű tettét, amivel megütötte ellenfelét, nem lehetett vitetni. A szép számmal idelátogató vendégszurkolók is csupán megszokásból, kötelességtudatból zsörtölődtek.

A bágyadt őszi napsütéshez hasonló, közepes színvonalú mérkőzésen nem szakadt meg senki a góllövésben, így igazságos a döntetlen.

 

 

 

U 19         Tápiógyörgye - Túrkeve

 

0 - 0

 

Óriási meglepetés a hazai döntetlen. A szerény tudásúnak nem mondható vendégcsapat 10 - 15 percig tartotta a középpályán a tempót, addig tudta felvenni támadóinkat. Józsa László fiai mindent megmutattak, amit edzésen gyakoroltak. Egymást követték a formás támadások, amelyeknek nagy részét be is fejeztünk.

A mai játéknapon azonban elátkozott volt a csapatunk. Bajnokságot lehet nyerni annyi gólhelyzettel, amit mind egy szálig sikerült is kihagyni. Hiányzott a koncentrálás, s elszórakoztuk a lehetőségeket.

Igaz ugyan, hogy a támadó alakzatunk nagy része a felnőtt csapatban játszott, Jónás - Gál Páros játéka pedig nem tudta pótolni a Miskolczi, Szabó, Gömöri, Túróczi négyest.

Ez a sikertelenség  viszont arra jó, hogy figyelmeztessen mindenkit, két hét múlva rangadó lesz hazai pályán.

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub