Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Gyula - Tápiógyörgye

 

3 - 1

 

Gyula, 250 néző. V.: Szántai. Gyula: Steigerwald - Cser, Marczis, Tereny, Ótott - Cseke, Brasoveanu, Tamási (Kertész), Oláh (Tóth R.) - Dobray, Pap D. Edző: Szabó Attila. Tápiógyörgye: Ulveczki - Vállaji, Fehér (Szabó), Bende, Miskolczi - Serucza, Túróczi, Tóth, Collins - Mohácsi, Bese (Csató). Edző: Lódi László.

24. perc: egy jobb oldali beívelés során Tamási a hosszú sarokról fejelt a kapura, s Ulveczki csak beleütni tudott a hálóba tartó labdába, 1 - 0.

54. perc: egy váratlan vendégtámadás során a bal oldalról belőtt labdát Túróczi közelről passzolta a hazaiak kapujába, 1 - 1.

77. perc: Vállaji a második sárga lapja után a kiállítás sorsára jutott.

86. perc: jelentős hazai nyomás közben egy kipattanó labdát a nem sokkal ezelőtt beállt Tóth Roland húsz méterről, kapásból küldött a vendégek kapujának bal oldalába, 2 - 1.

 

 

88. perc: a hazaiak továbbra is jelentős fölényben játszottak és veszélyeztették a vendégek kapuját, ami során Dobray akrobata mozdulattal emelte a hálóba a gyulaiak harmadik gólját, 3 - 1.

Az első tíz percben már három óriási gólhelyzet adódott Pap Dávid előtt, amit nem tudott értékesíteni. A gyulai csapat ezt követően is rendkívül ötletesen, jól és nagyszerűen játszott, de a helyzeteit nem tudta gólokra váltani. A második félidőben is óriási hazai helyzettel kezdődött a játék és a vendégek váratlan egyenlítő gólja megzavarta a gyulai csapatot. szemmel láthatóan kizökkentek az eddig mutatrott játékukból. Bese vezérelte kontrák háromszor is gólveszélyt jelentettek. Ekkor kissé feljöttünk, de a kiállítás megpecsételte a sorsukat,az utolsó 3 perc alatt kaptunk két gólt. Ennél sokkal nagyobb gólarányú győzelmet is arathattak volna a gyulai fiatalok. Ulvizcki 8 tiszta gólhelyzetben tudott tisztázni, joggal pályázhatott a mezőny legjobbja címre.

Jó: Tereny, Tamási, Cser, Ótott, ill. Ulviczki, Serucza, Collins, Mohácsi.

Szabó Attila: - Az idei szezon legjobb játékát mutatta a csapat, rengeteg kidolgozott és kihagyott helyzetünk volt. A végén teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Lódi László: - Megérdemelt hazai győzelem a hat kezdőjátékosát nélkülöző csapatom ellen.

 

 

 

 

 

 

U 19     Gyula - Tápiógyörgye

 

3 - 1

 

Az év leggyengébb játékát produkálta csapatunk, amennyiben ezt produkciónak lehet nevezni. Valószínűleg nem tudták a fiúk feldolgozni a múlt heti szenzációs játékuk után kialakult helyzetet. Semmilyen csapatrészben, senkinek nem ment a játék. Óriási szenvedés volt a mérkőzés. Házigazdánk erénye, hogy felismerte, ma "lyukas napot" tartunk, és élni tudott a lehetőséggel.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub