Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Mezőtúr - Tápiógyörgye

 

1 - 3

 

 

Mezőtúr: Tőke, Dóczi, Barna, Nagy, Szőke, (Varga) Sőrés L, Hidvégi, Horváth, Moldván, László, Sőrés Zs. (Mester)

Tápiógyörgye: Ulviczki, Bese, Collins, (Vállaji) Katona, Gömöri, Túróczi, Csató, Fehér, Serucza, (Mészáros) Tóth, Eszes, (Mohácsi)

Játékvezető: Fülöp Zoltán, segítői: Kormányos, Fodor

 

13. perc Collins jobb oldali szögletét Eszes fejeli kapura, a léc alá tartó labdát Tőke szerencsével főlé tolja.

14. perc Konrtával próbálkoznak a hazaieak,Hidvégi indításával Horváth tör kapura, ziccer helyzetben mellé lőtt.

24. perc Katona indítja túróczit, aki a jobb oldalon az alapvonali fut, beadása Gömörit találja ziccer helyzetben. A fiatal csatár 6 méterről a kapusba fejel.

25. perc Labdát veszítünk a térfelünk közepén, Hidvégit  óriási helyzetben Ulviczi ügyesen szorítja oldalra, és kirúgás a vége.

40. perc Bal oldali szögletet követő kavarodásból Gömöri eszmél először, lövése a kapufán csattan.

42. perc Collins labdájával Túróczi fut el a jobb szélen, beadását Bese 10 méterről kapásból a jobb alsó sarokba vágja 0-1

44. perc Collins Túróczi elé ível, Tökéletes labdaátvétel után 7 méterről sikerül Tőkét telibbe találnia.

49. perc Katona kontrája után jobb szélről becselezi magát a büntető területre, beadását Gömöri halálos nyugalommal leveszi, 4 védő gyűrűjében elegánsan a bal felső sarokba emel.   0-2

53. perc Ügyes háromszögelés után Moldván kapura lő, ez az első lövés, ami eltalálja kapunkat, Ulviczki azonban magabiztos kézzel fogja a labdát.

54. perc Csató labdát szerez 40 méternyire az ellenfél kapujától, szökteti Katonát, aki kamatoztatja rendkívüli gyorsaságát, a védők csak a hátát látják, és azt, hogy 12 méterről kilövi a bal alsó sarkot.   0-3

58. perc Buta szabálytalanság után 20 méterről középről jár a szabadrúgás, Hidvégi mesteri módon csavarja a jobb sarokba.    1-3

68. perc Mohácsi jó labdájával Gömöri ismét gólhelyzetbe kerül, önzetlenül tálal Bese elé, aki a felső kapufát találja el.

72. perc Katona beadását Bese kapásból ismételten a felső lécre lövi.

75. perc Mohácsi átadása Gömörit találja gólhelyzetben, lövése elkerüli a kaput.

88. perc 30 méterről, középről szabadrúgásból Mohácsi hatalmas lövését Tőke szögletre tolja.

Első idegenbeli mérkőzésünkön Mezőtúr volt a vendéglátónk. Az első 10 - 15 perc eseménytelensége után fokozatosan mezőnyfölénybe kerültünk, ami a félidő előtt góllá érett. Szünetben nem ültünk le, Gömöri, Katona góljaival 12 perc játék után már három gól volt az előnyünk. Ezután érthetetlen visszaesés következett, amikor 15 perc alatt kaptunk négy sárga lapot, s Hídvégi szépítő gólját.

A mérkőzés nagy részében az történt, amit akartunk, támadójátékunk erejét mutatja két kimaradt további gólhelyzet, és a három kapufa.

 

 


 

U 19

 

Mezőtúr - Tápiógyörgye

 

2 - 1

 

Utánpótlás csapatunk egy félidőn át focizott. Ekkor lendületes, az edzői utasításnak megfelelő játékot produkáltunk. Sajnos, a második félidőre elfogyott az erő, házigazdánk mind mentálisan, mind fizikailag fölénk kerekedett. Sajnálatos , hogy a mérkőzés végén a nagy lelkesedés a mezőtúri Varga Zsigmondot belehajszolta egy olyan helyzetbe, amiben súlyosan megsérült. Tápiógyörgye minden labdarúgója, a vendégszurkolók gyors gyógyulást kívánunk Neki!

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub