Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Tápiógyörgye - Hódmezővásárhely

 

1 - 1

 

 

Tápiógyörgye, 350 néző

Játékvezető: Vörös, (Agócs, Tóth)

Tápiógyörgye: Ulviczki, Serucza, (Eszes) Katona, Gömöri, Merse, (Szabó) Kiss Cs. Csató, Fehér, Mohácsi, (Kiss A.) Bede, Collins, edző: Lódi László

Hódmezővásáhely: Bíró, Pécsek, Sipos, Varga, Bernát, Keller, Nagy, Gyenes, (Ugrai) Dálnaki, Mészáros, edző: Kolozsvári János.

10. perc Fehér hosszú labdával indítja Katonát a jobb oldalon, aki az alapvonalról középre tör, éles szögben leadott lövése a rövid sarokba perdül. 1-0

13. perc Három védőnk is hibázik, így Gyenes egyedül tör a tizenhatoson belülre. Ulviczki rosszul indokolatlanul jön ki, csak elütni tudja a csatárt, a labda viszont tovább pattan Bernát elé, aki folytatja az előnyszabályos akciót, és 3 méterről nem hibázik. 1-1

20. perc Fehér labdájával Collins iramodik meg, beadását Bese kapásból lövi kapura, Bíró kapus azonban a helyzet magaslatán áll.

54. perc Gömöri jó ütemű indításával Katona betör a büntető területre, két védő egymást felülmúlva rúgják fel. Vörös játékvezető nem tudja eldönteni, kié legyen a sárga lap, így nem is adja azt oda. Mohácsi a büntetőt erőtlenül, helyezetlenül a kapusba lövi.

70. perc Bese bal oldali beadását a csereként épp beállt Szabó 5 méterről a tehetetlen Bíró, és a kapu fölé fejeli.

76. perc Eszes 50-60 méteres keresztlabdáját Katona pontosan íveli jobb oldalról Bese elé, aki azt senkitől sem zavartatva lekezeli, majd 10 méterről elemi erővel Bíró kapust találja el.

 

A csapatok végig nagy iramot diktáltak, a pálya minden részén minden labdáért megküzdöttek. A fizikai küzdelem mellett hatalmas taktikai csata is folyt, Kolozsvári János és Lódi László edzők ügyesen sakkoztak. Egyik csapat sem tudott tartósan, meghatározó módon a másik fölé kerekedni.

Vendégeink egyetlen igazi helyzetüket gólra váltották, mi viszont csak három helyzetből értünk el egy gólt, s büntetőt is hibáztunk. Fájó, de így igazságos a döntetlen.

 

Jók: Fehér, Csató, Collins

Sárga lap: Collins, Katona, Ulviczki, Serucza, illetve Dálnaki, Mészáros

 


 

U 19

 

Tápiógyörgye - Hódmezővásárhely

 

3 - 2

 

30 perc örömjáték, 30 perc szunyókálás, 30 perc küzdelem és szenvedés

 

 

Utánpótlás csapatunk mérkőzése három részre osztható. Az első 30 percben ötletes, lendületes játékkal megleptük ellenfelünket, és meg is szereztük a vezetést. A vezetés, a jó játékunk tudatában visszaestünk, hibát hibára halmoztunk, majd szép lassan görcsölni kezdtünk. Hódmezővásárhely ki is használta ezt, kiegyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték.

Ezután Józsa László edző a cseréivel szerkezeti, taktikai változtatást hajtott végre, aminek meg is lett az eredménye. Jól képzett fiataljaink vették a lapot, és ismét az történt, amit mi akartunk. Miskolczi Márton kiegyenlített, majd a sorozatosan jól játszó Varga Ádám indította Járóka Mátét, akinek a beadásából Túróczi megszerezte a győztes gólt.

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub