Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Tápiógyörgye - Monor

 

0 - 0

 

Tápiógyörgye, 300 néző

Játékvezető: Szeles A. Csöngető E. Samu L.

Tápiógyörgye: Ulviczki, Csató, Fehér, Serucza, (Mohácsi) Kiss Cs. Kiss A. Eszes, Collins, (Tóth) Miskolczi, Bese, Gömöri, (Szabó)

Monor: Kalocsai – Kinder, Kajli, Bokros P. – Magyar, Zila (Boros) – Halgas, Csőke, Bokros S. – Varró (Malik), Pászti (Matheisz)

 

10. perc Az első veszélyes helyzet Collins szöglete utáni kapu előtti kavarodásból adódik, Bese kapáslövése a dermedt védől között mellé megy.

12. perc Kisértetiesen hasonlít a helyzet az előzőre, ezúttal 8 méterről Gömöri lő mellé.

28. perc Labdát veszítünk a térfelünk közepén, a kontra eredményeként Pászti viheti a labdát, a tizenhatosról lő, ami alig megy a kapu fölé.

30. perc Jobb oldalról beívelt szögletet Fehér kifejeli, Zila 15 méterről hatalmas bombát ereszt el, Ulviczki a végállomás.

38. perc Kiss A. labdájával Eszes lódul meg a bal oldalon, pontos beadását Fehér leveszi mindössze 10 méterre a kaputól. Védőnk meglepődik a lehetőségtől, Kalocsai azonban nem, és oda a félidő legnagyobb gólhelyzete.

42. perc Szöglet utáni kapu előtti kavarodásból Bokros labdáját Csató Vágja ki a gólvonalról.

47. perc Még az öltözőben vagyunk, amikor Csőke lövése a kapufáról Ulviczki kezébe pattan.

70. perc Collins beadását Kiss András fejeli kapura, Kalocsai remek mozdulattal szögletre üti.

74. perc Collins szögletét Kiss A. a meglepett kapus, és a felső léc fölé fejeli.

85. perc A csereként beállt Tóth indítja Besét, csatárunk lefordul a védőjéről, sistergős lövését Kalocsai épp eléri.

 

A mérkőzés nagyobbik részében egyenlő partnerei voltak a csapatok egymásnak. Voltak időszakok, mikor valamelyik gárda aktívabb, kezdeményezőbb volt, de a jól záró, rendezett védelmek, vagy a remek formában védő kapusok megakadályozták a góllövést. Nem ijedtünk meg a tavalyi bajnoktól, de ők sem nagyon respektálták, hogy nagyon ritkán fordul elő a hazai vereségünk.

Sportszerű, kemény összecsapásokkal tarkított volt a megyei rangadó, ahol igazságosnak tűnik a döntetlen.

 

 

 

 

 

 

U 19

 

Tápiógyörgye - Monor

 

6 - 1

 

Józsa László legénysége bebizonyította, nem volt kisiklás a múlt heti 10 lőtt gól idegemben. Ezúttal hazai pályán, az örök rivális Monor ellen rukkoltak ki.

Már a mérkőzés elején fölénybe kerültünk, ami hamar gólokká is érett. Szervezett, kreatív játékunknak nem volt ellenszere, ha pontosabbak a csatárok, könnyen lehetett volna ez is tizes.

A megérdemel győzelem legfontosabb momentuma egy szurkoló megfogalmazása szerint:  "ezen a meccsen focista született".  Matúz Zoltán kiemelkedő teljesítménye ellenfelünkben is elismerést váltott ki.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub