Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Békéscsaba - Tápiógyörgye

 

2 - 1

 

Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 1200 néző. V.: Szántai.

Békéscsaba: Kollár — Tóth-Kovács, Brlázs, Czipó Z., Juhász Gy. — Okos, Szenti, Czira (Labos), Nagy M. (Göblyös) — Dobi, Lengyel (Süli). Edző: Jakab Péter.

Tápiógyörgye: Ulviczki — Fehér Zs., Csapó J., Eszes (Tóth Zs.) — Kiss Cs. (Bende) — Miskolczi, Collins (Serucza), Kiss A., Szabó D. — Bese, Mohácsi. Edző: Lódi László.

 

19. perc: Brlázs pontos labdáját Okos Dobi elé tálalta, akinek nyolc méteres lövését még bravúrral hárította Ulviczki, de a kipattanó labdát Dobi a kapu jobb oldalába bólintotta, 1-0

24. perc Mohácsi szabadrúgását Kollár szögletre menti.

34. perc: Dobi fejjel megcsúsztatta a labdát a jobb oldalon futó Okos felé, akinek a beadását Lengyel négy méterről becsúszva a hálóba passzolta, 2-0

37. perc Collins indításával Miskolczi elfut a bal oldalon, beadását Bese kapásból kapura küldi, az ígéretes lövés elakad a védőkben.

42. perc Mohácsi 30 méterről leadott szabadrúgása alig suhan el a kapu mellett.

54. perc: Formás egyérintővel hozta fel a bal oldalon a labdát Kiss András, Mohácsi, Collins, a beadást 8 méterről Bese kapásból értékesítette. 2-1

 

 

Az első félidőben csak a hazaiak voltak a pályán. Nem sikerült azt a fordulatszámot felvenni, amit a listavezető diktált. A magabiztosnak tűnő féidei két gólos vezetéshez azonban két óriási védelmi hiba kellett.

Szünetről egy felpaprikázott Tápiógyörgye jött ki. Óriási küzdelemben ki-ki meccset játszottak a csapatok, amiben is sikerült szétzilálni a csabai középpályát, s a védelmet. A mérkőzésnek ebben a szakaszábansajnos csak egyetlen gólt szereztünk a több gólhelyzetből. Nagy lehetőséget szalasztottunk el, a védők fejveszetten kétszer is kirúgták a labdát a stadionból.

Összességében reális eredmény született, amiben elveszítettük veretlenségünket.

 

 

 


 

U 19        Békéscsaba - Tápiógyörgye

 

0 - 1

 

 

 

   Ifjúsági csapatunk ezúttal sem talált legyőzőre. Magabiztos játékkal. sok ígéretes helyzetet kidolgozva megadásra kényszerítették  viharsarki ellenfelüket. Fiaink technikai tudása, fizikai felkészültsége biztosította a győzelmet a képzett, ügyes focistákból álló ellenfelünkkel szemben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub