Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Tápiógyörgye - Szarvas

 

2 - 2

 

Tápiógyörgye, 350 néző

Játékvezető: Galambosi, Fülöp, Fajkusz

Tápiógyörgye: Ulviczki, Fehér, Csató, Mohácsi, (Tóth) Serucza, Kiss Cs. Kiss A. Jónás, (Miskolczi) Gál, Collins, Bese

Szarvas: Balatoni, Pákozdi, Terhes, Somogyi, Kis, Klimaj, Darida Zs, Bogdán, Mátyus, (Kiszel) Dorida P. (Fekécs) Csellár

10. perc Fehér indításával Mohácsi a bal szélen az alapvonalig fut, beadását Kiss András 15 méterre a kaputól lekezeli, lövése alig suhan mellé.

12. perc Kiss kilép egy indításal, betör a büntető területre, lővése a kapufáról kifelé perdül.

13. perc csató indításával Mohácsi ismét a bal szélen száguld, beadását Bese a kapufára fejeli.

22. perc Collins szökteti Mohácsit, a középpályás nagy lendülettel vezeti a labdát, majd 22 méterről leadott lövését Balatoni nagy szerencsével a kapufára tolja.

28. perc Bese bal oldalról íveli be a labdát, Jónás óriási ziccerben 10 méterről Balatonit találja telibe.

30. perc Gál - Jónás összjáték után az utóbbi 15 méterről ígéretes lövést küld kapura, Balatoni szögletre ment.

31. perc Labdát veszítünk az ellenfél térfelének közepén, Klimaj 50 méteren át szédületes iramban vezeti azt, s 12 méterről mellé lövi a ziccert.

39. perc Formás jobb oldali támadás végén Bogdán az alapvonalról gurít középre, érkezik Dorida, aki 12 méterről kapásból a kapu jobb oldalába lő 0-1

47. perc 25 méterről Mohácsi szabadrúgásból veszélyezteti a kaput, Balatoni védésével gyors kontrába kezdenek a vendégek. Ulviczki jól jön ki, és szögletre ment.

48. perc A beívelt szögletet kapásból 5 méterről Dorida elemi erővel lövi a léc alá. 0-2

57. perc Kiss indításával Jónás két jó csel után az alapvonalig fut, beadását Bese egyből lövi. Balatoni bel tud kapni, a labda erejét veszítve végig gurul a gólvonalon, majd furcsa perdületet kapva szögletre vánszorog.

61. perc Fehér 50 méteres indításával Bese kilép, s csak szabálytalanul tudják szerelni. A büntetőt nagy nyugalommal helyezi Balatoni helyére a kapu közepébe. 1-2

63. perc Dorida 20 méterről szabadrúgást végez el. Nagy erejű, a jobb alsó sarokba tartó lövését Ulviczki szenzációs mozdulattal hárítja.

79. perc Csató pontos indítását Tóth Zsolt 14 méterről kapásból a jobb alsó sarokba lövi. 2-2

83. perc Bese ismét Fehér indításával tör kapura, Balatoni azonban ismét szögletre ment.

84. perc Collins szögletét Kiss András középről 6 méterről fejeli kapura. Az erős labda a gólvonalon álló Terhes térdéről a kapufát is érintve hagyja el a játékteret.

89. perc Serucza hatalmas bedobása kelt riadalmat a tizenhatoson belül, ahonnan csak Ulviczki hiányzik. Ide - oda pattog a labda, majd Miskolczi elé kerül, aki hatalmas erővel lövi kapura, ám a gólba tartó lövés Kisben elakad.

Vereséggel felérő döntetlent értünk el a rendkívül lelkesen játszó Szarvas ellen. Már az első 20 percben eldőlhetett volna a mérkőzés a helyzeteink alapján, de a labdarúgás íratlan szabályai szerint az addig semmit sem mutató ellenfél öt perc alatt szerzett két gólt.

A játék ekkor vált igazán izgalmassá, nagy lendületben maradtunk. Az volt a kérdés, betalálunk-e a helyzeteinkből. Vendégeink ekkor már minden felé rúgták a labdát, de nem voltak két vállra fektetve. Kontráikkal, amivel 4-5 másodperc alatt sokszor öten is kapunk előterébe érkeztek életveszélyes helyzeteket teremtettek.

Közönség szórakoztató, izgalmas mérkőzést láthatott a mintegy 350 néző. Ritkán látható jelenetek tetté érdekessé az átlagosnak induló mérkőzést.

 

 

 

U 19

 

Tápiógyörgye - Szarvas

 

1 - 0

 

Hatalmas küzdelemben ismételten sikerült itthon tartani a három pontot. A mérkőzés szépséghibája, hogy vendégeink közül néhányan elveszítették a fejüket, és a kiállítás sorsára jutottak. fejüket, a

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub