Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

Tápiógyörgye - Sarkadkeresztúr

 

0 - 2

 

A mérkőzés előtt pályafutását befejező Havasi Tibort köszöntötte a vezetőség, s a közönség. Minden idők legjobb györgyei kapusa bajnokin most ért utoljára labdába, amikor a középkezdést elvégezte. Tehetségével, szorgalmával, hihetetlen reflexeivel sok kellemes percet szerzett, köszönjük Tibi!

 

 

 

Sűrűsödnek a viharfelhők a fejünk felett. Az edzőváltásból csak Lódi László távozása történt meg, az új edző távozott, mielőtt megérkezett volna, így a viharsarki gárda ellen Sinka István ül a kispadon.

Erősen átalakított csapatunk derekasan küzdött. Párharcokat nyertünk, birtokoltuk a labdát, sokszor eljutottunk ellenfelünk kapujáig. Helyzeteink is adódtak, ám a szerencse ezúttal nem mellettünk állt. Rengeteg, némelyik igen kecsektető, helyzetből nem sikerült eredményes lenni. A 36. percben aztán jött a fekete leves, labdát veszítettünk a térfelünk közepén. Vendégeink azonnal büntettek is. Először közelítették meg kapunkat, igaz csak 23 - 25 méterre, s óriási bomba zúdult a léc alá.

 

 

Szinte semmit sem változott a játék képe a mérkőzés hajrájáig. Támadgattunk, helyzetecskéink is adódtak szép számmal, de a góllövő cipőt mindenki otthon hagyta. Fejben felőrlődtünk a sikertelenségünk miatt, talán ennek tudható be, hogy Magyar egy lesállás utáni szabadrúgást gyönyörűen tálalt a nem bambuló ellenfélhez.

 

 

Összességében nem érdemeltünk győzelmet, mert képtelenek voltunk gólt szerezni, míg Sarkadkeresztúr helyzet nélkül két óriási hibánkat is kihasználta.

Ebben az osztályban ritkán látható magabiztonsággal, hiba nélkül, a háttérben maradva vezette a bíró a sportszerű mérkőzést.

 


 

 

U 19

 

Tápiógyörgye - Sarkadkeresztúr

 

7 - 0

 

 

Lendületes, erőteljes játékkal ismét begyűjtötte ifjúsági csapatunk a három pontot. Rivális ellenfeleink (Cegléd, Kiskunhalas, Békéscsaba)  mindannyian pontokat veszítettek, így tekintélyes, 10 pontos előnnyel vezetjük a tabellát.

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub