Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

NB III Alföld  csoport 2005-2006

 

 Monor - Tápiógyörgye

 

3 - 1

 

 

Tovább tart csapatunk tavaszi vereségsorozata, de mitől is lenne másként. Ameddig érdemi változás nem lesz, addig csak a csodában, esetlegesen ellenfeleink igen gyenge szereplésében bízhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

U 19

 

Monor - Tápiógyörgye

 

1 - 7

 

Házigazdánk nem tudta megállítani lendületünket. Az őszi 6-1 után most sikerült egyel többet rúgni.

Megnyugtató, kiegyensúlyozott teljesítményt hoz hétről hétre Józsa László csapata. Csak néhány helyen változott a két évvel ezelőtti, az akkor még igen fiatal Pest megyei bajnokcsapathoz képest. Azóta beleöregedtek a korosztályba, s rettegésben tartják az NB III Alföld csoport utánpótlását. Mindenképpen örömteli, hogy a keret jelentős része még a következő bajnoki évben is ebben a korosztályban tud szerepelni.

Szurkolóink, vezetőségünk, csapataink egyöntetű véleménye, nem szabad ezt a kitűnően szereplő, hosszú évek munkájának gyümölcsét learatni készülő alakulatot szétszedni, az NB III-ban szerepeltetni őket. Ismerve az erőviszonyokat, úgy sem jelentene Tápiógyörgye számára lényeges változást. Nem áldozunk fel egy esetlegesen megszerezhető  ifjúsági bajnoki címet, hogy kis szerencsével 13. lehessen felnőtt csapatunk.

Talán furcsának, érthetetlennek tűnik ez az állásfoglalás. Mai helyzetünkben azonban ez az egyetlen alternatíva létezik számunkra. Megvárni, míg beérik a sok évvel ezelőtt elkezdett utánpótlás nevelési programunk, s örülni minden sikernek, amire nagy szükségünk van ebben a "kis hullámvölgynek" nevezett időszakban.

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub