Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Tápiógyörgye : Iklad

 

7  :  0

 

Farkas István

Kiss Csaba    Csató János     Serucza Béla     Varró Zsolt

Nagy Zoltán    Bontovics Ferenc     Kiss András     Katona István

Czapkó Róbert     Viola Kálmán

 

Cserék: Nagy - Kővári Márton, Katona - Gál Sándor, Czapkó - Palla Zoltán

Tápiógyörgye Ikladot fogadta ezen a szeles, vasárnap délutánon. Ez volt az első bajnoki mérkőzése mindkét csapatnak, így bele kellett lendülniük a játékba. Az első gól a 38. percben született Kiss András fejeséből. Nem is kellett sokat várnunk a második gólra, a 42. percben ismét Kiss András talált a hálóba. Az I. félidőt Tápiógyörgye nyerte 2-0-ra. Mindenki izgatottan várta a folytatást.

Alig telt el negyed óra a II. félidőből, és Czapkó Róbert helyett Palla Zoltán kapott lehetőséget, hogy bizonyítson. Sikerült is neki! A két csapat sok gólhelyzettel és kemény játékkal eljutott a 71. percig, ahol Viola Kálmán góljával növelte előnyét az eddig így is jobban játszó györgyei csapat. A 73. percben Nagy Zoltán szerzett egy csúnya sérülést (kifordult a térde), így le kellett cserélni, helyette Kővári Márton léphetett pályára. Ezután jött a gólzápor, a 75. percben Csató János, és a 78. percben Palla Zoltán talált be az ellenfél kapujába. Egy kis ,,pihenés" után, Tápiógyörgye csapata újra ,,összekapta magát" és Gál Sándor, akit Katona István helyett hoztak föl, a 84. percben egy szép gólt lőtt. Majd a 86. percben Kővári Márton csodálatos gólpasszával, és Gál Sándor fantasztikus góljával megszületett Tápiógyörgye hetedik gólja. Említésre méltó, hogy Gál 6 percet töltött a pályán, s csak két alkalommal találkozott a labdával, de mind a két érintés gólt eredményezett. A hazaiak végig fölényben játszottak, az utolsó 20 perc rohamainak köszönhetően a nagyarányú győzelem is megérdemelt.

Jók: Csató János, Kiss András, Viola Kálmán

Földi Eszter

 

 

Ifjúsági mérkőzés

Tápiógyörgye : Iklad

1 : 0

 

Boros

Farkas        Unyi        Szappanos        Szűcs

Csák        Miskolczi        Jónás        Varró

Molnár (Breszkó)       Merse

 

Új összetételben, három újonccal kezdtünk. A megbeszélt és gyakorolt sok passzos, tudatos játékot próbáltuk játszani. Akadozva, de működik. Néhány játékos az önző, öncélú játékot erőlteti, ez nagy hiba. A szélről belőtt labdákra nem érkezünk időben, nem követjük a támadásokat, a helyzetek kihasználásánál nem koncentrálunk, ezért nincs gól.

A második félidőben sok az átadási hiba, főleg a védők passzolnak rosszul. A gól a 78 perc eseménye, Csák Zoltán remek kiugrását csak szabálytalanul tudták megállítani. A megítélt büntetőt a kapus, Boros Zoltán biztos lábbal értékesítette. A játék összképe alapján megérdemelt a győzelem. Néhány játékosunkat unszolni kell, kevés bennük az alázat a labdarúgás iránt, csak így tudunk hosszú távon és felnőtt korban eredményesek lenni.

 

Jók: Boros Zoltán, Szappanos Sándor, Szűcs Tibor.

Józsa László edző

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub