Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Budaörs  :  Tápiógyörgye

4  :  2

 

Farkas

Kiss Cs.     Csató     Serucza     Varró

Kővári    Bontovics      Kiss A.     Katona

Czapkó        Viola

 

Cserék: Kiss Cs - Palla,  Kővári - Gál,  Katona - Józsa

 

A hazai csapat kezdett jobban, az első percekben két védeni valója akadt a kapusunknak. A kicsit talán megilletődötten játszó csapatunk lassan megnyugodott, kezdtük játszani a megszokott játékunkat. Figyelmeztető jel volt viszont, az ellenfél jobb oldali támadásvezetése, amikből rendszeresen eljutottak a kapunkig. Nagy küzdelemben, kiegyensúlyozott mezőnyjáték mellett folyt a játék, amiben kapura nem voltunk veszélyesek. A 30. percben formás támadást vezetett Budaörs a jobb szélen, a beadás után nem tudtunk  felszabadítani. Elismerésre méltó szép kapáslövésből megszerezték a vezetést, ami a félidő végéig nem is változott.

A második félidő az elképzelésünknek megfelelően kezdődött. Bal oldali hatalmas Palla bedobás a meglepett védők feje fölött túlszállt a tizenegyes ponton is, ahol Kiss András remek kapáslövéssel kiegyenlített. Középkezdésből gyors jobb oldali támadásból sajnos egy percen belül gólt kaptunk. A hazaiak az eredmény  tartására törekedtek, mi pedig megpróbáltunk kiegyenlíteni. A félidő közepére enyhe mezőnyfölénybe is  kerültünk, minek következtében bal oldali támadásunkból Bontovics beadásából Viola ki is egyenlített. Gólörömünknél csak csalódottságunk volt nagyobb, Budaörs középkezdésből ismét gólt szerzett. A mérkőzés képe nem is változott a mérkőzés végéig lényegesen. Mi egyre görcsösebben támadtunk, Budaörs emberhátránya ellenére egyre veszélyesebb kontrákat vezetett. A csereként beállt Molnár be is talált egy ilyenből kialakítva ezzel a végeredményt.

Összességében hajtós, sportszerű mérkőzést, szép gólokat láthatott a kilátogató mintegy 700 néző. Sajnos fejben nem voltunk igazán felkészülve, a kapott gólok egy része fegyelmezettebb játékkal elkerülhető lett volna.

Gál Lajos


Ifjúsági mérkőzés

 

Budaörs  : Tápiógyörgye

3  :  7

 

Boros

Farkas     Dömők     Szappanos     Szűcs

Breszkó     Miskolczi     Jónás     Varró (Molnár)

Boda     Merse

 

A megbeszélt játék nem ment a beton keménységű, kis méretű pályán. Átvettük az ellenfél csapkodó játékát. A második félidőben, amikor levettük a labdát, és játszottunk, jöttek a gólok.

Jó játékkal, megérdemelt győzelmet arattunk.

Jók: Merse, Jónás

Józsa László edző

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub