Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Cegléd  :  Tápiógyörgye

0  :  4

 

Havasi

Kiss Cs.    Csató (Józsa)    Palla    Tóth

Katona    Serucza    Bontovics    Varró (Kővári)

Czapkó (Gál)    Kiss A.

 

A mérkőzés az elképzeléseinknek megfelelően kezdődött. Kezdés után rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Percenként vezettük támadásainkat, amivel el is jutottunk az ellenfél tizenhatosáig. Az ötödik percben bal oldali beadás után Kiss András 16 méterről leadott lövése megpattant a középső védőn, Korpácsin, és védhetetlenül vágódott a bal alsó sarokba 1:0. A játék egész félidőben a házigazdák térfelén folyt, óriási mezőnyfölényben játszottunk. A 22. percben bal oldali szögletet követően Czapkó 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ám a bíró érvénytelenítette a találatot.

A második félidőben sem változott a játék képe. A 49. percben jobb oldali szöglet után Varró szépségdíjas gólt szerezve 6 méterről háttal, ollózva talált a kapuba a tehetetlen kapus mellett 2:0. 62. perc eseménye: Gyors jobb oldali támadás végén Czapkó pontos beadására Kiss András jó ütemben érkezett, 12 méterről kapásból szerezte második gólját 3:0.

A három gólos vezetés tudatában visszavonult a csapat a saját térfelére. Cegléd a mérkőzés e szakaszában kezdett el játszani, saját térfeléről kijőve támadásokat vezetni. Erejükből egy jó fejes és egy kapufa futotta. Gyors támadóink e közben gólveszélyesen kontráztak, de kimaradtak ezek a helyzetek. Nem úgy a 86. percben, amikor a szélvészgyors Katona jobb oldalon kilépve maga mögött hagyta védőit. Senkitől sem zavartatva a középen érkező Kiss elé gurított, aki a tehetetlen kapus mellett ellőve a labdát beállította a végeredményt 4:0.

A mai napon gyenge formát kifogó hazaiak ellen magabiztos győzelmet arattunk. Biztató jel a nagy arányú győzelem mellett, hogy minden csapatrészben sikerült ellenfelünket felülmúlni. Ritka játéknap, mikor nincs senki, aki önmagához képest gyengébben játszana.

Jók: Kiss András, Czapkó Róbert, Bontovics Ferenc, illetve Magyar, Korpácsi.

 Gál Lajos

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Cegléd : Tápiógyörgye

 

2  :  0

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub