Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság

 

Dunakeszi-Kinizsi  :  Tápiógyörgye

2  :  1

 

Havasi

Kiss Cs.     Palla     Csató     Tóth

Serucza     Bontovics     Varró     Katona (Gál)

Czapkó     Kiss A.

Az első félidő említendő eseménye, hogy az idő nagy részében az ellenfél térfelén irányítva a játékot, védekezésre kényszerítettük a szerény képességű hazaiakat. Gólszerzési lehetőségünk is akadt, amiket sikerült rendre kihasználatlanul hagyni. Sajnos, csak rossz átadásaink, helyezkedési hibáink, az ellenfél durva szabálytalanságai, a mindkét irányba egyformán sokat tévedő játékvezetők színesítették a játékot. Ekkor még nem volt érezhető a vereségünk.

A második félidőben döntésre szerettük volna vinni a dolgot, és ennek megfelelően erőteljesen támadtunk is, sok hibával, erőtlenül. Rosszul sikerült befejezések jellemezték ekkor a játékunkat. 15-20 perc után, mialatt mi görcsölni kezdtünk, Dunakeszi egyre veszélyesebb kontrákat vezetve megérezte a lehetőséget, legyőzhetőek vagyunk. Ekkorra már Havasi, a kapus volt a legjobbunk. A 65. Percben ketten vezették rá a labdát, és eredményesen fejezték be támadásukat, 1:0. A 80. percben, valószínűleg az erős szélnek köszönhetően egy csatár elesett a tizenhatoson belül, a büntetőt értékesítették, 2:0. Két perccel a vége előtt Czapkó jól eltalált szabadrúgásával eltalálta a jobb felső sarkot, 2:1.

E gyengére sikeredett játéknapon megérdemelt sikert aratott Dunakeszi, megérezve, kihasználva tehetetlen, görcsös játékunkat. Nem mentség, az eredményt mindkét gól esetében befolyásoló téves játékvezetői döntés sem.

 Gál Lajos

 

Ifjúsági mérkőzés

 

Dunakeszi : Tápiógyörgye

2  :  3

 

Boros

Lengyel     Szappanos     Szűcs

Csák     Miskolczi     Jónás     Varró

Gál

Molnár     Breszkó

 

Nagyszerű kezdés, három ziccer, és mind a három kimarad. Ezután visszavettünk, meg is szűnt a kapkodó játék.

A második félidőben csak akkor játszottunk jól, mikor levettük a labdákat, pontosan passzoltunk. Az edzéshiány mindenkinek érződik a játékán. A küzdő szellem hozta a három pontot.

Józsa László edző

Jók: Molnár, Varró, Jónás.

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub