Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Hernád

 

2 : 2

 

 

Nem könnyítjük meg a saját dolgainkat!

 

A Középmezőnyhöz tartozó Hernád azt a játékot játszotta, ami várható volt, foggal körömmel védekeztek, gyors kontrákkal veszélyeztettek. Támadásaink kezdtek a félidő közepére veszélyesebbé válni, mígnem megoldhatatlan feladat elé került a vendég védelem. Katonát csak elgázolni tudták, nagy feladatot adva ezzel a játékvezetőnek, kinek adjon sárga lapot. Homola  a kapusnak esélyt sem adva kilőtte a jobb felső sarkot. 1-0 Szünet előtt egy perccel jobb oldalról szabadrúgást végeztek el a kékek, Védőink végignézték, hogy Boros kapujából nem kimozdulva mozdulni sem tud a fejesre. (Ha mi rúgjuk, gyönyörűnek találtuk volna) 1-1

A második játékrészben minden úgy alakult, ahogyan az elsőben volt. Sok támadásunkból nem kevés helyzetben hibázunk. Mindig egy pici hiba, túl hosszú, túl rövid egy átadás, a kapu előtt kétszer is néhány centiméterrel marad le csatárunk. Az első félidőben remekelő Túróczi játéka kicsit visszaesett, sérülése miatt le is kellett cserélni Mersét is. Győzelmi reményeinket Homola csillantotta fel, szabadrúgásból 25 méterről ismét lepókhálózta a jobb felső sarkot. 2-1

 

 

Sajnos jött az, ami már harmadik alkalommal történik meg. Nem tudunk koncentrálni az utolsó percekben. Hernád hihetetlen szerencsével egyenlített, és már csak a kezdésre volt idő.

 

Góllövőink: Homola József (2)

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Hernád

 

2 : 0

 

 

Nem jelentett megoldhatatlan feladatot Hernád vendégjátéka. Szokásos játékunkatól kicsit talán messzebb játszottunk, nem alkottak fiataljaink felejthetetlent. Sok hibával, pontatlanul nem jó megoldásokat választva kezdődött a mérkőzés. Szerencsére voltak olyan szakaszok, amikor egyénieskedő játékunk gólt eredményezett.

A mérkőzés utolsó harmadára vendégeink elfáradtak, mi elkezdtünk végre járszani.

 

 

51 gólt lőni 10 mérkőzésen szép teljesítmény. Csak hármat kapni viszont kitűnő. Csatáraink villognak, miközben számolatlanul ontják a gólokat, mégis  a legjobb teljesítményt a két belső védőnk produkálja. Gál Sándor és Kovács Szabolcs mögött folyamatosan cserélődnek a kapusok, mellettük a szélső védők. Előttük a középpályás sor szinte minden mérkőzésen más felállásban kezd, és a mérkőzések végére ismét átalakul. Ők jelentik a stabilitást a kiszámítható biztonságot. Ügyesen, magabiztosan  irányítják társaikat, gyakorlatilag hiba nélkül játszanak. Hatalmas részük van benne, hogy szinte feltörhetetlen a védelmünk, 8 mérkőzésen át csak a szél mozgatja hálónkat.

 

Góllövőink: Varga János, Bódi Péter

 

Kovács Szabolcs

 

 

U 16       Kóka : Tápiógyörgye

 

0 : 6

 

 

Serdülő csapatunk Kókán vendégeskedett, Seres Sándor (3) Dulcz Csaba (2) és Jenes Ferenc góljaival magaboztos játékkal kényszerítették megadásra a házigazdát.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub