Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Sülysáp : Tápiógyörgye

 

1 : 1

 

 

Döntetlen az ősi rivális otthonában!

 

A mérkőzés előtt elfogadtuk volna ezt az eredményt, majd a játék képe alapján megjött az étvágyunk, és többgólos győzelmet vártunk a csapattól.

 

 

Az első 15 perc szinte rémálom volt. Sülysáp mindent elsöprő lendülettel odaszögezett bennünket kapunkhoz, ám igazi gólhelyzethez nem jutottak. Mikor levegőhöz jutottunk, át is vettük a kezdeményezést, formás támadásokkal gólhelyzeteket sikerült kialakítanunk. Góllövőcipőink ezúttal otthon maradtak. Házigazdánk viszont kihasználta a térfelünk közepén elkövetett sorozatos hibánkat, és betalált a félidő utolsó perceiben.

 

 

Szünet után minden úgy történt, mint a mérkőzés elején. Ezúttal is sikerült kivédekeznünk a rohamokat, pedig ha nem ügyetlenkednek házigazdáink, eldönthették volna a mérkőzést a javukra. E helyett ismét mi kerültünk fölénybe, gólhelyzeteinket, (némelyiket fájdalmas módon) azonban szintén elhibáztuk.

Szerencsére házigazdánk egyre jobban elfáradt, mi pedig egyre sűrűbben veszélyeztettünk, és sikerült is kiegyenlítenünk. A mérkőzés végén még két hatalmas helyzetünkből meg is szerezhettük volna a győzelmet, de hát ismét a góllövés...

 

Gól: Kiss András

 

 

 

 

 

U 19       Sülysáp : Tápiógyörgye

 

1 : 3

 

 

Kitűnő szereplés idegenben!

 

 

Tovább tart az ifjúsági csapatunk lendülete. Gál Sándor által irányított védelem egy hibától eltekintve ezúttal is kirűnően helyt állt. Erős, gyors középpályánk biztosította ismét a sikert.

 

Góllövőink: Bódi Péter, Gál Sándor (2)

 

 

 

U 16       Tápiógyörgye : Törtel

 

2 : 4

 

Nem súlyos, de kijózanító vereséget szenvedtünk a nyitómérkőzésen.

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub