Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Abony

 

3 : 2

 

 

 

 

Igen kemény mérkőzést vártunk. Esélyeinket nem növelte a sérülések és lapok miatti hiányzásokkal megcsonkított, ám remek morális állapotban lévő csapatunk fogadkozása.

 

 

Katona rohamai fémjelezték az első percekben, nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés sem. Beadása után Magyar ajtó - ablak helyzetben még hibázott, da Kiss András jó ütemű labdájával kilépett, és az NB I-et is megjárt kapus csak a hálóban találta a labdát. A szünetig még Miskolczi Márton is kihagyott egy ziccert, illetve a vendégek kapusa minden helyzetben a legjobb megoldást választotta.

A második félidőben ismét Katona vált a főszereplővé, Eszes Béla indításával mindenkit lesprintelve kilőtte a jobb alsó sarkot. ekkor már nem tudták tartani, és egy labdás szökése után csak szabálytalanul tudták megakadályozni helyzetbe kerülését. Magyar szabadrúgása után még bravúros védést láthattunk, de Katona szögleténél nem volt "Gumi" fejese ellen ellenszer.

Már a 91. percben jártunk, amikor a kifogástalanul dirigáló játékvezető felmutatta, 3 percet fog hosszabbítani. Hihetetlen módon ezt csak vendégeink vették komolyan, mi már fejben bezsebeltük a három pontot.

Kaptunk is két gólt egy perc alatt, így az eredmény nem tükrözi megérdemelt győzelmünket.

 

Góllövőink: Katona István (2)  Magyar István

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Abony

 

3 : 0

 

 

Az ősz rangadójának is lehetett titulálni az összecsapást. Abony 100 százalékos teljesítménnyel érkezett, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva.  Mezőnyjátékban igen sokat mutattak, ügyes, rövidpasszos játékkal sokszor uralták a középpályát. Labdatartásban jobbak voltak. Szerencsénkre gólra játsszák a labdarúgást, és e téren nem sok esélyt adott az összesen három gólt kapó védelmünk. Áthatolhatatlan falat húzva a büntetőterület köré elbizonytalanították a csatárokat. Szórványos távoli, sokszor igen jó lövéseiket Fehér bravúrokat is bemutatva hárította.

 

 

Lendületes, gyors támadójátékunknak az eddig kevés gólt kapó abonyi védelem sem tudott ellenálni. Jókor, demoralizáló hatású gólokat lőttünk.

 

Góllövőink: Varga János, Bódi Péter, Eszes János.

 

 

 

U 16       Nagykőrös : Tápiógyörgye

 

1 : 5

 

Serdülőink ellenállhatatlan rohamokkal vették be házigazdánk kapuját. A mérkőzés végkimenetele már az első 20 percben eldőlt.

 

Góllövőink:  Seres Sándor (2)  Baliczky Adrián, Fehér Balázs, Görbe Sándor

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub