Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Táborfalva : Tápiógyörgye

 

1 : 3

 

 

Kötelező győzelem. Így persze nehéz pályára lépni, főleg idegenben. Simította talán a nehézségi fokát a feladatnak, hogy az utóbbi időben rendszeresen nagy arányú győzelemmel ért véget látogatásunk.

 

 

Nehézkesen, fázósan indult számunkra a mérkőzés, az első öt percben kétszer is gólt kaphattunk volna. a következő 80 percben azután az történt, amit mi akartunk. Szövögettük támadásainkat, amiknek egy része gólveszélyt is jelentett. Az első félidő közepén Magyar gólhelyzetbe került, a védő mentett, de nagy igyekezetében öngólt vétett.

 

 

Házigazdánk védekezése szétesett, a második játékrészben több lehetőségünk adódott. Támadásainkat sokszor csak szabálytalanul tudták megakadályozni, egy ilyen helyzet utáni büntetőből Homola nem hibázott.

A 75. percben szabadrúgáshoz jutottunk, amit be is íveltünk a kapu elé, de mind a támadók, mind a védők, sőt a kapus is elnézték. A labda egy pattanás után eltalálta a felső lécet, majd visszakerült a mezőnybe. Leggyorsabban Tóth Gábor reagált, és máris hárommal vezettünk.

Az utolsó öt perc olyan volt, mint az első, mi már nem voltunk a pályán, nagyvonalúan átengedtük a játékteret, a kezdeményezést, amiért meg is kaptuk a gólunkat.

Közepes formában, rendkívül hiányos felállásban felejthető játékkal, de biztosan győztünk, megérdemeltük a három pontot.

 

Góllövőink: Homola, Tóth

 

 

 

U 19       Táborfalva : Tápiógyörgye

 

0 : 11

 

Listavezetőként látogattunk a tabella végén kullogó táborfalvához. A végeredmény volt csak kérdés az első 15 perc után. Tetszetős, kreatív játékkal mutatkoztak be az ifistáknál serdülőink. A mérkőzés nagy részében öt serdülőnk mutatta, komolyan döngetik a nagyobb korosztály kapuját.

 

Góllövőink: Bódi (4) Eszes (2) Vaprezsán, Kovács, Gál, Seres, Szinok

 

 

 

 

 

U 16       Tápiógyörgye : Sülysáp

 

1 : 2

 

 

Nem kezdődött jól a hétvége. Serdülőink közepes játékkal egyenrangú ellenfélként veszítettek

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub