Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Albertirsa

 

0 : 1

 

 

Remek előjel volt az idénykezdésre utánpótlás csapataink győzelme. Az első negyedóra lagymatag játéka után felvették a kesztyűt a csapatok. Helyzetekig csak a félidő második felére jutottunk. Vendégünk egy kósza ellentámadás alkalmával hárman is hibáztak, a kapu közvetlen előterében sem sikerült felszabadítani, így hátrányba kerültünk.

 

 

A második játékrészben egyre nagyobb lelkesedéssel, egyre nagyobb nyomás alatt artottuk ellenfelünk kapuját, sőt gólhelyzeteket is kidolgoztunk. A mai napon azonban nem akart sikerülni semmi.

 

 

Albertirsa legyőzése ez alkalommal megoldhatatlan feladatot jelentett. szerencsésnek mondható gólt találtak, majd ezután tökéletesen megcsinálták, amit ilyenkor a vendégcsapatok szoktak. Nem is tudtunk mit kezdeni a betonvédelem ellen. Nem látszott, hogy jobban akarták volna a győzelmet, a döntetlen igazságosabbnak tűnt a játék képe alapján.

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Albertirsa

 

3 : 1

 

 

Utánpótláscsapatunk ott folytatja menetelését, ahol ősszel abbahagyta. Lendületes támadó játékunknak nem volt ellenszere, ilyen arányban is megérdemelt győzelmünk.

 

 

Góllövőink: Varga János, Sólyom Ádám, Varró Tamás

 

 

 

 

 

U 16      Törtel : Tápiógyörgye

 

0 : 3

 

Alaposan visszavágtunk az őszi vereségért

 

Szenzációsan kezdték a tavaszi idényt a serdülőink. Házigazdánk ezidáig egyetlen kisiklása egy döntetlen volt. Alaposan sikerült meglepnünk őket, már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa. A megerősödött támadó játékunk következtében a góllövőlistát vezető Seres Sándor mesterhármassal tette le névjegyét. A frissen igazolt Árva Barnabás és Rubint Ádám kitűnő játékukkal követelik helyüket a kezdő csapatban.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub