Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye - Sülysáp

 

1 - 1

 

 

Döntetlen az ősi rivális ellen

 

A mérkőzés első félidejében kiegyenlített játék mellett kicsit többet birtokoltuk a labdát, két gólszerzési helyzetben is a szerencse mentette meg vendégünk kapuját a góltól. Sülysáp csatárai ezt csak egyszer mondhatták el.

 

 

A szünet után beindult a hazai henger. Mintha kicserélték volna a csapatot az öltözőben. Régen látott elszántsággal, ellenállhatatlan rohamokat indítottunk. Egymás után sikerült kidolgozni a jobbnál jobb helyzeteket. Katona egyéni játékát követő beadásból Merse végül megszerezte vezető gólunkat.

 

 

Pár perc volt hátra, amikor ellenfelünk egy kósza ellentámadásából kiegyenlített. Hidegzuhanyként ért bennünket, ekkor már nem volt benne a mérkőzésbe a vendégek gólja. Második félidei játékunk miatt hízelgő Sülysápra nézve a pontosztozkodás.

 

Gól: Merse Ferenc

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye - Sülysáp

 

0 - 1

 

 

 

Igen gyenge, flegma játékkal örvendeztette meg ifjúsági csapatunk a nézőit. A sokgólos mérkőzésektől jóllakottnak tűnő játékosok azt hitték, elég felvenni a mezt, kifutni a fűre, és minden működik, ahogyan szokott.

 

 

A labdarúgás íratlan szabályai azonban most is működtek. Potyagólt kaptunk, és utána nem tudtunk felpörögni csak néhány szabálytalanság erejéig, különböző színű lapok begyűjtéséig.

 

 

 

 

U 16       Úri - Tápiógyörgye

 

2 - 2

 

 

 Igen fiatal csapatunk a kitűnő erőket felvonultató Úri otthonában értékes döntetlent ért el. Kis szerencsével el tudtuk volna hozni a három pontot.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub