Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Nagykőrös

 

3 : 1

 

 

Ismét kötelező ízű házi feladat előtt állt a csapat. A múlt heti vereséget feledtetni a közönséggel a gyengélkedő Nagykőrös ellen.

A mérkőzés ennek megfelelően alakult. Rövid mérkőzés eleji tapogatódzás után mezőnyfölénybe kerültünk, az első 10 perc után az történt a pályán, amit akartunk. A 22. percben Katona szögletét a hosszúról Túróczi ügyesen a kapus fölött visszafejelte a rövid sarokba. 1-0

Szünet után fokozódott a nyomás vendégünk kapujára. Kiss tanári indítását a kilépő Merse az őt letaglózó kapus mellett a hálóba bombázta. 2-0   A félidő közepén érthetetlen 10 perc lazítás következett. Hibát hibára halmozva ekkor sikerült is az egyébként mamlaszkodó kőrösi csatárokkal egy gólt rúgatni. 2-1

Formás jobb oldali támadást követően Nagy Zoltán pontos beadását Katona lekezelte a büntető pont környékén, majd elemi erővel bombázott a bal felső sarokba. 3-1

Minden csapatrészünkben jobban játszva, a középpályát végig uralva megérdemelt a győzelmünk.

Merse Ferenc, Katona István, Kiss András, Nagy Zoltán kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

 

 

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Nagykőrös

 

6 : 2

 

 

Ifjúsági csapatunk alaposan bekezdett. Még az öltözőben jártunk fejben, amikor a szokásossá váló védelmi, és kapushibákból megkaptuk góljainkat. Gólhelyzetek sokaságát sikerült kidolgozni, még a félidőben, sőt egyiket értékesítve csak egygólos hátránnyal fordulhattunk.

A második játékrészben érvényesült a papírforma, kidomborodott a nagyobb tudás,- erőnléti különbség. A kitűnő formában focizó Varga János mesterhármasa 15 perc alatt megfordította a mérkőzést, de betalált még Árva, Varró és Szinok is.

 

 

 

 

 

 

U 16       Nagykáta - Tápiógyörgye

 

3 - 4

 

Hab a tortán a hétvégi szereplésünkben, hogy szombati nyitómérkőzésen serdülőink is fordítani tudtak. Nagykáta gyors gólunkra kétszer is válaszolt, így előnnyel vonulhattak a pihenőre. Helyzetünk még kedvezőtlenebbé vált, álmos kezdés, ismételt óriási kapushiba miatt már két gólos volt a hazaiak előnye.

És ekkor a megszokott edzői szöveg: az elvégzett munka majd gyümölccsé érik. Nagykáta hihetetlenül elfáradt, mi pedig valósággal lafociztuk őket az utolsó félórában. Megérdemelt győzelmünk a kihagyott helyzetek alapján nagyobb is lehett volna.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub