Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Újhartyán : Tápiógyörgye

 

3 : 1

 

 

Mindig veszélyes ránk nézve, ha a tabellán előttünk helyezkedő csapathoz megyünk. Sok "ha"  van a játékunkban idegen pályán. Ezúttal a háromesélyesnek látszó mérkőzésből a papírforma jött be. Védelmünk összehozott egy öngólt a második percben, majd kihagytuk a kihagyhatatlannak tűnő helyzeteket. Merse parádés gólja felcsillantotta a reményt, de a második félidőben úgy folytatódott minden, ahogyan már sokszor láttuk távol otthonunktól.

Kimaradt helyzetekre kósza ellentámadásból gólt kapunk. Elfáradtunk fejben az utolsó 10 percre, és megkaptuk harmadik gólunkat.

Hazai szurkolók véleménye alapján elsősorban Tápiógyörgye csapata, másodsorban a játékvezetői hármas, és csak harmadsorban Újhartyán focistái szerezték meg a három pontot

Gól: 

 

 

 

 

 

 

U 19       Újhartyán : Tápiógyörgye

 

0 : 2

 

 

Dobogós helyen tanyázó jfjúsági csapatunk győzelmi esélye nagyobb volt, mint házigazdánké. A mérkőzés ennek megfelelően alakult. Az első félidőben sikerül a kidolgozot gólhelyzeteket kihagyni, de a második játékrészben helyre állt a rend. Elfáradni látszó kékek men tudtak rohamainknak ellenállni.

Góllövőink: Túróczi György, Varró Péter

 

 

 

 

 

 

U 16       Tápiógyörgye : Nagykőrös

 

11 : 0

 

Nem hittek sokan először a fülüknek, akik csak hallották az eredményt, és nem látták a mérkőzést.

Végre kijött a lépés, az év mérkőzését játszották a serdülők. Nagy akarattal és játékkedvvel, minden csapatrészben jobbak voltunk neves ellenfelünknél. Gál Sándor edző szerint ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub