Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Táborfalva

 

5 : 3

 

 

Ha valamikor kötelező nyerni a hazai mérkőzést, akkor ez most van! Ezzel mindenki tisztában volt a pályán és nézőtéren egyaránt. A már kiesett Táborfalva azonban alaposan megnehezítette a dolgunkat, kósza ellentámadásaikból többször is betaláltak a kapunkba.

 

 

A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, Katona indításával Kis elfutott a bal szélen, majd mérnöki pontosságú beadását Magyar a tőle megszokott módon fejelte a jobb alsó sarokba. Még a vezetésnek örültünk, s a kezdésből Táborfalva kiegyenlített. Másodszor is a kapunk előterébe kerültek, s szinte hihetetlen, de már vezettek is. Nagy Zoltán parádés kapáslövés gólja szerencsére megálljt parancsolt vendégeink gólörömének.

 

 

A változatosság gyönyörködtet, de nem tudtunk örülni a harmadik vendég gólnak. Hátrányba kerülve csapatunk extra energiákat mozgósított, amihez hozzájárult még, hogy a mérkőzés utolsó harmadára a kékmezesek teljesen elfáradtak. Miskolczi Márton duplájával már mi vezettünk, majd Magyar István adta meg a kegyelemdöfést, bebiztosítva győzelmünket.

 

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Táborfalva

 

4 : 2

 

 

 

Nem történt semmi meglepő az ifjúsági mérkőzésen. Papírforma hazai győzelem született. Az utánpótlás csapataink szereplését követő szurkolók persze észrevették, milyen fiatal csapattal álltunk föl. Gál Sándor edző rendszeresen lehetőséget ad a serdülőknek az ifjúsági csapatban, s ők élnek is a lehetőséggel. Ezúttel a Dulcz testvérek, Dénes és Csaba, valamint Páldi Máté nyújtottak jó teljesítményt.

 

 

 

 

 

 

U 16       Tápiógyörgye : Kóka

 

3 : 0

 

Serdülő csapatunk játék nélkül gyűjtötte be a három pontot. Sportszerűnek nem nevezhető módon Kóka mindenféle értesítés nélkül nem érkezett meg. A játékvezető 30 perc várakozás után lejátszottnak tekintette a mérkőzést.

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub