Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Pilis : Tápiógyörgye

 

6 : 0

 

 

Megérkezett a játékszer

 

Nagy kérdés volt a mérkőzés előtt, mennyire lakott jól a győzelem örömével a már hetek óta bajnok házigazdánk. Ha folytatják örömtáncukat, nem remélhetünk sokat!

Házigazdánk számunkra már kicsit kínos módon még mindig fürdött a mámorító örömünnepben. Kezdésből már a 32. másodpercben megszerezték a vezetést.

 

 

 

A táncos lányok is ünnepi hangulatban

 

Érthetetlennek tűnő módon nem tudtuk felvenni azt a fordulatszámot, amit Pilis diktált. Hol védelmünk hibáit kihasználva, hol pedig gyors, precíz támadásuk végén lőtték góljaikat, pontosan 10 percenként. Félidőben már 4 gól volt a hátrányunk, és el sem tudtuk képzelni, mi tudná megfordítani a mérkőzés menetét.

 

 

Szerencsénkre a második játékrészben mindenki részesülni akart a győzelemből, így a cserékkel megzavart gárda már nem tudta számolatlanul rúgni góljait.

Fájó szívvel kellett megállapítanunk, még ilyen arányban is megérdemelt volt a Bajnok Pilis győzelme!

 

 

 

 

 

 

U 19       Pilis : Tápiógyörgye

 

9 : 2

 

 

Az elmúlt sok - sok év alatt több tucat volt azoknak a mérkőzéseknek a száma, amikor utánpótlás csapatunk közel 10 gólt lő mérkőzésenként. Érthetetlen okok miatt a második félidőre összeroppant csapatunk, szétesett a játékunk, és most már nemcsak azt tudjuk, milyen érzés 9-et lőni, azt is érezzük, milyen ezt kapni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub