Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Pécel : Tápiógyörgye

 

0 : 0

 

 

Mindkét csapat számára kellett a győzelem és a vele járó három pont, ez a tény már az első percekben meglátszódott a játék képén. Nagy küzdelem a pálya középső harmadában. Innen kitévedve egyik csapat sem igazán tudott erőfölényt kicsikarni. Talán a mi akaratunk, játékunk dominált a középpályán, viszont házigazdánknak sikerült többször közvetlen gólhelyzetbe keveredni. A szerencse, első sorban azonban Kiss László kitűnő kapusteljesítménye miatt nem kényszerültünk középkezdéshez. Kevesebb helyzetünkből vagy mi is a kapufát részesítettük előnyben, vagy a furcsa játékvezetői felfogásban vezető játékvezető úr nem látott okot a beavatkozásra. Így aztán sem büntetőhöz nem jutottunk, sem házigazdánk jogos piros lapjai nem kerültek kiosztásra. ( Ezen persze a  helyi szurkolók jókat mosolyogtak a bajuszuk alatt, "ha nem jó nektek a mi bírónk, hozzatok magatoknak" )

 

 

Jó iramú, az osztályban ritkán látható kemény összecsapáson  nem bírtak egymással a csapatok, igazságos döntetlen született. Pontokban nem mérhető de számunkra öröm, végre egy mérkőzés, ahol nem kapunk gólt!

 

 

 

 

 

U 19       Pécel : Tápiógyörgye

 

4 : 0

 

U 19-es korosztályú csapatunk listavezetőként, 100 %-os teljesítménnyel kezdte az 5. fordulót. Hihetetlen gyenge játéknapot kifogva, mélyen tudásuk alatt teljesítettek fiaink mind fizikailag, mind pedig morálisan.

A labdarúgás íratlan törvényei ezúttal is érvényesültek, gyermeteg hibáinkat kihasználva könnyű gólokat szerezve megérdemelten tartották otthon a három pontot.

 

Serdülő csapatunk e hétvégén szabadnapos volt.

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub