Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Abony

 

5 : 4

 

 

Győzelem a szomszédok ellen. A kötelezőnek tűnő három pont begyűjtése némi gondot okozott, habár a semleges nézők bizonyára jól szórakoztak volna. Kezdés után a még szunyókáló védelmünk azonnal meg is kapta a megszokott ügyeletes potyagólját. Rövid időn belül sikerült a Katona - Szokoli párosnak kölcsönösen kiszolgálni egymást, és máris helyreállt a világ rendje. Hátsó alakzatunk a mai nap nem értett ezzel egyet, még egy potyát engedélyezett, de aztán ismét mi vezettünk Merse révén.

 

 

Félidőig még 20 perc volt, de nem gondoltuk, hogy 3-3 lesz a szünetben. Ügyetlenkedő, figyelmetlen védelmünk infarktusközelbe sodorta a hazai nézőket azonnal a kezdés után. Szerencsére a többi csapatrészben az utolsó harmadára a mérkőzésnek felülkerekedtünk, Kiss és Balogh góljaival megszereztük a nagyon értékes három pontot.

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Abony

 

3 : 0

 

 

Utánpótláscsapatunk ellentmondást nem tűrő módon gyűjtötte be a három pontot. Az eredményből nem látszik, de Abony a mérkőzés legnagyobb részében komoly ellenfélnek bizonyult. Partiban voltak, sőt gólhelyzeteiket csak a magabiztosan védő Fehér tudta elhárítani. A mai játéknapon nem csúcsformában játszó védelmünk sokat köszönhet a vendégcsatárok ügyetlenkedésének is.

 

 

Előre rendkívül erőteljes és sokoldalú játékunkkal, jobb helyzetkihasználásunkkal megérdemeltük a győzelmet.

 

 

 

 

 

U 16       Tápiógyörgye : Abony

 

2 : 3

 

 

Serdülőink remek játékkal rukkoltak ki, de kénytelen voltak a jobban játszó, ám mégis szerencsés gólokat szerző ellenfelük tudása fölött meghajolni.

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub