Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Albertirsa : Tápiógyörgye

 

1 : 0

 

 

Nagyon készült és fogadkozott csapatunk. Albertirsa hazai pálya hiányában Tápiószentmártonon rendezte a mérkőzést. Számunkra hazai környezetet teremtett a hazainál nagyobb létszámú szurkoló táborunk. Jó előjelnek tűnt ifjúsági csapatunk kiütéses győzelme.

 

 

A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. 90 perc alatt lényegesen többet volt nálunk a játékszer, mint a kontrákra berendezkedő Albertisánál. Irányította a játékot a középpályán ügyesen szervező, előre rendkívül gyorsan fejlődő Kiss András irányította középpályássor.  Csakhát a védelem! Három gyors kontra eredményeként Kiss kapus nagy helyzetben védett, egyszer a felső lécet találták telibe 4 méterről, és megkaptuk elkerülhető gólunkat.

A további forgatókönyv a labdarúgás íratlan szabálykönyve szerint történt.

Végig támagjuk a mérkőzést, gólhelyzeteket kidolgozva, ám a kapu közelébe érve megremeg csatáraink lába, vagy a nem jó megoldást választjuk, vagy az irsai kapust tesszük naggyá.

Albertirsa padig élete árán is ( helyenként ebbe bele kerültek a mi játékosaink is ) hősiesen védekezik, és el is hiszik, hogy sikerülni is fog nekik.

Hihetetlen, de megint elveszítünk idegenben egy mérkőzést, ahol lényegesen jobban játszunk ellenfelünknél. Jobban, szebben játszunk, de sajnos nem eredményesebben!

 

 

 

 

 

 

U 19       Albertirsa : Tápiógyörgye

 

0 : 8

 

 

Házigazdánk az esélytelenség nyugalmával kezdték mérkőzésüket. Az erőviszonyokat figyelve nem volt okunk nagy izgalomra. Mégis elég lassan, döcögősen folydogált a játék, sehogyan sem akart első gólunk megszületni.

Első találatunk azonban felébresztette a csapat legnagyobb részét, és végre el is kezdtünk focizni. Ennek persze az lett a következménye, hogy egyre többször kerültünk ellenfelünk kapuja elé, akik nem tudtak megakadályozni bennünket.

Gólzáporos mérkőzésen még ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk.

 

 

 

 

 

U 16       Tápiószecső : Tápiógyörgye

 

 

A forduló serdülő mérkőzése: Tápiószecső-Tápiógyörgye

közös megegyezés alapján

2008.10.23. csütörtök 10 órakor kerül lejátszásra.

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub