Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Péteri

 

1 : 1

 

Tápiógyörgye 120 néző

Tápiógyörgye: Komlós, Miskolczi, (Laki), Eszes, Varga, Lengyel, Nagy, László, Merse, Balogh, Katona, Szokoli.

Gólszerző: Szokoli 39. perc

 

 

Csapatunk a mérkőzés kezdetétől kezdeményezően lépett fel, ami elsősorban a pontos és szemre is tetszetős játékban nyilvánult meg.

Mezőfölényünk a 39. percig csak meddőnek bizonyult, ekkor egy jobb oldalon futó akciót követően Lengyel 26m-ről a felső kapufát találta el, majd a lepattanó labdára Szokoli jókor érkezett és 5m-ről a kapuba továbbította a labdát.

A második félidő is meddő mezőfölényünkkel folytatódott. A 68. percben 35m-ről baloldalról a kapunk elé íveltek egy szabadrúgást, amire védelmünk csak késve reagált, így a beívelést követően a kapunk elé visszafejelt labdát 5-m-ről a hálóba vágták. Bosszantó hiba volt, mert a kapott gól a játék képe alapján egyáltalán nem volt benne a mérkőzésben.

Az egyenlítést követően mezőfölényünk még nagyobb vált, de csak gólhelyzetekig és kettő kapufáig jutottunk.

 

 

Zárójelben kell megjegyezni, hogy Katona ellen a 82. percben a tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanságot a partjelző már jelezte, csak a játékvezetőnél nem ért a szabálytalanság büntetőt…..

Összességében 2 pontot ismét elveszítettünk, mert az ellenfél kapuja előtt nagyon határozatlanok voltunk, és  ismét egy abszolút elkerülhető gólt  kaptunk.

Hajnal József

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Péteri

 

6 : 1

 

Semmi sem változott ifjúsági csapatunk játékán. Magabiztos játékkal rendre nagy arányú győzelmeket aratnak, közel hatgólos mérkőzésenkénti átlagban lövöldözik góljaikat.

Így volt ez ezen a hétvégén is. Megnyugtató, hogy a mérkőzés végén sokkal tovább tart a góllövők összeszedegetése, mint a gratuláció a csapatnak, edzőnek.

 

 

 

 

U 16       Tápiógyörgye szabadnapos

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub