Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Újhartyán : Tápiógyörgye

 

3 : 2

 

 

Az év eddigi legjobb játékával rukkoltunk ki a listavezető otthonában. A mérkőzés egészében egyenrangú ellenfelei voltunk a közel 100 %-os teljesítményt nyújtó Újhartyánnak, sőt hosszabb időszakokban mi irányítottuk a játékot, mi voltunk veszélyesebbek.

Rövid tapogatódzó játék után elkerülhető gólt kaptunk már a 10. percben. A félidő második részében fölénybe kerültünk, nagy nyomás alatt tudtuk tartani a hazai kaput. Szünetre sikerült is kiegyenlíteni, sőt a vezetést is megszereztük. Sajnos súlyos árat kellett fizetnünk érte, a játékvezető úr kiosztott 6 sárga lapot.

 

 

A második játékrészben ott folytattuk, ahol a szünetben abbahagytuk, gólhelyzeteket sikerült kidolgoznunk, gólt azonban ellenfelünk tudott szerezni. Laki második sárgálya és kiállítása után is mi maradtunk lendületben, három kihagyhatatlannak tűnő helyzet után a mérkőzés hajrájában szögletből megkaptuk harmadik gólunkat.

 

 

Az ősz legjobb játékát bemutatva, sok egyéni kitűnő teljesítmény sem volt elegendő a pontszerzéshez.

 

 

 

 

 

 

 

U 19       Újhartyán : Tápiógyörgye

 

1 : 0

 

U 19-es csapatunk lagymatagul, időnként flegmán, hihetetlenül alulmotiváltan játszott, ezzel együtt háromesélyes volt a mérkőzés, a szerencse ezúttal a győzelmet akaró, nemcsak fa ocizgató csapat mellé állt.

 

U 16       Nagykőrös : Tápiógyörgye

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub