Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Nagykáta

 

2 : 0

 

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Nagykáta

 

1 : 2

 

 

A mai napon megkezdtük a bajnokságot, és sajnos hazai pályán vereséget szenvedtünk Nagykáta csapatától. Nagyon vártam a mérkőzést, mivel az edzőmérkőzésen időnként jól játszottunk, de érezhető volt, hogy bizony egy-két hiányposztunk van, ami a mai mérkőzésen be is igazolódott. Aránylag jó talajú pályán támadólag léptünk fel, de egy elemi védőhibából a vendégek szinte a semmiből vezetésre tettek szert. Továbbra is támadásban voltunk, de az ellenfél kapusa jól védett. Egy szép beívelés után kiegyenlítettünk, de alig pár perc múlva védőink megtették azt a szívességet, hogy az ellenfél újra vetetést szerezzen.

A félidő végén Szabó D. megsérült. Fordulás után szinte felbillent a pálya, de a kínálkozó lehetőséget nem tudtuk kihasználni, pedig 3 friss ember is beszállt, de sokat nem tettek hozzá a mérkőzéshez, így csak gratulálni tudtam az edzőkollegának. Nagyon rossz felfogásban,motiválatlanul játszottunk, amely párosult több játékos hiányával, fegyelmezetlenséggel és ami a legbosszantóbb, hogy több játékos éjszakai hozzáálláséval is párosult, melyek csak a mérkőzés után derült ki. Nagyon sajnálom, mert ennek ellenére a győzelmet nem, de a döntetlenre rászolgáltunk volna.

Bízom benne,hogy rendezni tudjuk sorainkat, mert ha nem akkor nem érdemes dolgozni olyan fiatalokkal, akik többre tartják a másik fajta szórakozást, de ez nem egyeztethető a sporttal. Köszönöm a nézőink buzdítását és én kérek elnézést a vereségért.

Árva István

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub