Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Dánszentmiklós : Tápiógyörgye

 

1 : 1

 

 

Minden megmagyarázható, még az eddig pont nélkül álló Dánszentmiklós elleni pontveszteség is. Nagy kérdés, szükség van e magyarázkodásra, vagy csak tudjuk be vereséggel felérő döntetlenünket egy súlyos kisiklásnak.

 

 

 

 

 

U 19       Nyáregyháza : Tápiógyörgye

 

0 : 9

 

 

Tisztelt szurkolók!

 

A mai nap játszottuk a második bajnoki mérkőzésünket és az első félidei jó játék mellett az erősen indiszponált hazaiak segítségével 9:0 arányú győzelmet arattunk. A széltől támogatott hazaiak előtt adódott az első helyzet. Egy 30 méteres szabadrúgást Fehér kapus bravúrral a kapufára tolt, melyet a védők kirúgtak a mezőnybe. Nem sokáig kellett várni az első gólunkra, Szinok szöglet után szerezte meg a vezetést, majd 2 perc múlva Árva szögletből a kapus segítségével 2:0ra igazított. Tovább folyt a  gólgyártás mert Koszti és Bódi percei következtek és 6:0 arányú vezetéssel mentünk be.

Fordulás után is mi uraltuk a játékot, de ekkor már több felesleges csel, önzőség is előfordult és három gólt újra rúgtunk. Több cserejátékos is beszállt és összességében biztos győzelmet arattunk. A fordulás után több játékos nem a legnagyobb alázattal játszott, és egyáltalán nem örültem a második félidőben nyújtott teljesítményért.
A mai találkozón Csernus, Szinok, Bódi nyújtott egyenletes teljesítményt. A három ponthoz gratulálok, de tudatosítanom kell a csapatban, hogy a mérkőzés 90 percig tart és nincs ÉN, csak MI vagyunk.

Hajrá Györgye.                                                                               Árvai István

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub