Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Kakucs : Tápiógyörgye

 

3 : 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U 19       Kakucs : Tápiógyörgye

 

1 : 2

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A mai nap idegenben 2-1arányú győzelmet arattunk .

AZ (ENYHÉN SZÓLVA IS) EGY LABDARUGÓ CSAPATTÓL, akiknek se elképzelése, se taktikai érzéke nem volt, de egyben felülmúlta a mi csapatunkat, melyet úgy hívnak, hogy LELKESEDÉS és HOZZÁÁLLÁS. Ebből példát mutattak a csapatomnak, akik nagyképűen, lelkesedés nélkül játszottak és ez előre elgondolkoztató a hétvégi"rangadó"előtt.

Kovács Szabolcs két góljával fordultunk a második félidőre és úgy éreztem, hogy használt a szünetbeli fejmosás, de legalább ötször voltunk kapussal szemben, de rendre telibe találtuk.
Ahogy lenni szokott védelmi hibából gólt kaptunk, pedig ez volt az egyetlen olyan kérés, hogy kerüljük el. Hibát hibára halmoztunk, játékvezetővel és az éppen aktuálisan hibázó játékostársat találtuk meg. Nem is kell ragoznom tovább, hiszen két meghatározó játékost is le kellett cserélnem egyénieskedés, sértődés miatt. Mindent elmond, hogy egyedül Csernus és csak a két gólja miatt Kovács Szabolcs játszott közepesen.
Szóval a csapat - csupa kisbetűkkel - gondolkozzon el a hogyan továbbiakról, mert még egy ilyen hozzáállást nem fogok eltűrni.

Ennek ellenére: Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

U 16       Abony : Tápiógyörgye

 

4 : 1

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub