Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Abony : Tápiógyörgye

 

3 : 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U 19       Abony : Tápiógyörgye

 

1 : 3

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A múlt héten nagyon jól játszva nyertünk rangadót és a mai nap is nehéz mérkőzés előtt állt csapatom. Egy szokatlan felállításban kezdtük a játékot és az elején egy középpályán eladott labdából a hazaiak szereztek vezetést. A huszadik perc tájékán rendeztük a sorainkat és Bódi eredményes volt és egyenlítettünk. Közben sérülés (Molnár) miatt már cserélnem is kellett. A félidő vége előtt Árva végzett el egy szabadrúgást, melyet a hazai kapus elvétett és előnnyel fordultunk. A jó képességű hazaiak erősen feljavultak és nem tudtuk a középpályán megállítani őket. Újabb sérülés (Árva) után továbbra is a hazaiak támadtak, de a jól záró védelem Fehér kapussal az éle mindig tisztázott.

Egy ártatlan támadásnál egyik védőjátékos kezét érte a labda, de a jogos11-est óriási bravúrral fehér kiütötte. Továbbra is támadtak a hazaiak és egy kontratámadás után szögletet rúgtunk, melyből Bódi érintés nélküli gólt lőtt és beállította a 3:1-es végeredményt. Fehér (a mezőny legjobbja), Kovács Sz. Szinok és Bódi nyújtott átlagon felett, nem sokkal maradt el tőlük Szabó Á. játéka. Gratulálok a fiuknak, de van mit megbeszélni, mert több estben nem rajtunk múlt, hogy az ellenfél nem szerzett gólt. Csak így tovább, de még agresszívebben kell játszanunk. Hajrá Györgye!!!!

Árvai István

 

 

 

U 16       Tápiógyörgye : Tápiószecső

 

0 : 8

 

Vasárnap játszott "U-16"- nak elnevezett csapatunk az egyik legjobb csapat ellen. Mindjárt az elején a széltől támogatott. Tápiószecső kezdte a játékot és a félidő 2:0 arányban fejeztük be. Fordulás után nekünk is adódtak helyzetecskék, de végül az ellenfél nagyobb tudása, képzettebb játéka meghozta a győzelmet és megérdemelt 8:0 arányú győzelmet aratott.

A gólok ellenére Varró Norbi, valamint Szabó Ádám teljesítménye dicsérhető. A kis csapatom nagyon harcos volt, ügyeskedett és örültem neki, hogy nem kétszámjegyű vereség lett a vége. Továbbra is azt mondom, hogy fel a fejjel, csak így tovább, mert a vereségekből lehet a legtöbbet tanulni. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub