Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye Albertirsa

 

2 : 1

 

 

 

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye Albertirsa

 

4 : 0

 

Tisztelt szurkolók!

Ifjúsági csapatunk 1:0-s félidő után 4:0 arányú győzelmet aratott Albertirsa fiataljai ellen. Az ifjúsági csapatból 2 fő felkerült a felnőtt csapathoz és mindkét játékos a mai nap be is mutatkozott és nem vallottak szégyent. Büszke vagyok rájuk és ezúton is gratulálok mindkettőnek!! Az első félidőben a választás bennünket segített és a szél segítségével támadhattunk. Sajnos ez bennünket zavart meg, és nagyon gyatra 30 perc után Bódi lövésével megszereztük a vezetést, de továbbra is erőtlenség és egyénieskedés jelentette a focit.

 

 

Alapos fejmosásban részesültek és pontosabbá és eredményesebbé váltunk és előbb Molnár Tamás 11-esből megszerezte a második gólunkat, majd Bódi erőszakosságával három lett a különbség, majd Koszti beállította a végeredményt. Sajnos visszatérő motívum a középpályás sorunk gyenge teljesítménye. Az első félidőben Varró Tamás és Dulcz Dénes teljesítménye mellé fordulás után feljavult Árva játéka.

 

 

Végig jó teljesítményt nyújtott Kocsi, Kovács Sz. Bódi és ide sorolom Molnár és Varró tamás teljesítményét. Kevesen maradtunk, de ezzel a kerettel kell megoldani a jó helyezést, de ehhez még több alázat, a jó értelembe vett agresszivitás és  HELYÉN KEZELT önbizalom+Nem véletlenül van nagybetűvel írva. Hajrá Györgye!

Átvai István

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub