Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

 Tápiógyörgye : Újhartyán

 

3 : 0

 

 

Szenzációs teljesítménnyel sikerült mattolni vendégeinket. Újhartyán minden csapatrészében jobb, képzettebb játékosokból álló csapata kénytelen volt fejet hajtani a győzni akarás ellen. A mérkőzés jelentős részét irányítva megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

 

 

Izgalmasnak nem mondható mérkőzésen a szerencse ezúttal bennünket támogatott. Nagy helyzeteket, büntetőt vészeltünk át kapott gól nélkül. 60 percen át emberhátrányban játszó ellenfelünk partiban volt.

 

 

Sajnálatos, ritkán látható jelenet vetett véget a játéknak. A 75. percben a 13-as számú vendégjátékos brutálisan szabálytalankodott, amiért a játékvezető azonnal piros lapot mutatott fel. Fejben annyira szétesett már ekkor Újhartyán, hogy a kiállított játékos felháborodásában kétszer is belerúgott a sporiba. Tovább fokozta a helyzet súlyosságát, hogy megakadályozhatatlanul berohant a vendégek egyik vezetője, majd további veréssel fenyegette a játékvezetőt. A rendezőink persze azonnal kivezették, de a bíró ekkor már lefújta a mérkőzést.

 

 

 

 

 

 

U 19        Tápiógyörgye : Újhartyán

 

9 : 1

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Ificsapatunk folytatja győzelmi sorozatát. A mai nap Újhartyán ellen lépett pályára meglehetősen szűk kerettel. Mindjárt az elején egy vitatható 11-esből Árva megszerezte a vetetést 4 percben, majd 10. percen belül Tóth és Árva szerzett újabb gólt. Futószalagon gyártottuk a gólokat, hiszen Molnár kitűnő játéka révén Tóth és Koszti is betalált és 6:0 fordultunk. Sajnos a hatodik gól után elkezdtünk fölényeskedni, cselezgetni, és ezért az újabb gólok elmaradtak. A szünetben alapos fejmosásban részesültek, hogy ne becsüljék le az ellenfelet. Továbbra is támadásban maradtunk és Tóth, valamint Nagy Péter révén beállítottuk a végeredményt.

 

 

Gratulálok a győzelemhez, bár ehhez kellett egy ilyen ellenfél is, akik a kapura alig voltak veszélyesek. A lefújás előtt egy bedobás kicsúszott a kapus kezéből és megszerezték a becsületgólt. A csapat sokat tett a győzelemért, de időnként "elragadtatták" magukat, ami más csapatnál megbosszulhatja magát. Összességében a CSAPAT egységét szeretném kiemelni. Sok jó teljesítmény mellett kiemelkedett Molnár nagyszerű játéka, Tóth gólerőssége, valamint Szabó Ádám és Kovács Szabolcs erőteljes védőjátéka. Sok van még hátra, tartson ki a harcos lendület fiúk. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub