Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápióság : Tápiógyörgye

 

1 : 1

 

 

 

U 19       Tápióság : Tápiógyörgye

 

1 : 2

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A mai napon ifjúsági csapatunk küzdelmes mérkőzésen 2:1 arányú győzelmet aratott Tápióságon. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen az elején Kovács jó labdájából az ügyeletes gólgyárosunk okos gólt lőtt Seres Sanyi által. Továbbra is mezőny főlényben voltunk és Südi Dániel szemfüles góljával 2 gólra tettünk szert.

Az első félidő előtt azonban egy hibából gólt kaptunk. Fordulás után cseréltem és bíztam a jó folytatásban,de sajnos középpályásaink elfáradtak és levegőben lógott az egyenlítés, de a védelem jól zárt. A kegyelemdöfés Végh Imi lábában volt, de 3 méterről a kapust találta el. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, bár a végén a védelemre nagy feladat hárult, mivel az első félidőben kihagyott ziccerek majdnem megbosszulta magát, de a csapat nagy akarással hozta a mérkőzést és elhoztuk a három pontot, amiért jöttünk.

A csapatból kiemelkedett Szabó Ádám erőtől duzzadó játéka, mellette Seres Sanyi okos góljaival és nagyon erős mezőnyjátékával tűnt ki. Szabó Dorián és Kántor Tamás is sokat tett a győzelemért, ameddig erővel bírták. Szép volt fiúk, különösen a küzdeni akarásunk dícsérhető. Csak így tovább!Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub