Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Valkó

 

5 : 1

 

Végre kijött a lépés! Sokadik mérkőzésünk, amikor egyenrangúak vagyunk ellenfelünkkel, s pontokat veszítünk, vagy a mérkőzést is. Minden eddigi találkozónkon gólhelyzetink adódtak, s rendre nem sikerült kihasználni olyan számban, hogy győzni tudjunk.

 

 

A félidőben döntetlenre álltunk a dobogós ellen, egy három esélyesnek látszó találkozón.

 

 

Ezúttal Fortuna azonban mellénk állt. Már az első játékrészben vezethettünk volna néhány góllal a helyzetek alapján. A régen látott henger elindult, s a második félidőben tönkre futottuk ellenfelünket, helyzeteink felét - harmadát értékesítettük. A fejben és fizikailag is elfáradt Valkó az utolsó 20 percben feladta a mérkőzést.

 

 

Győzelmünk ilyen nagy arányban is hízelgő a harmadik helyezettre, járt már ez a siker a csapat moráljának, nem utolsó sorban a közönség lelkivilágának!

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Valkó

 

3 : 0

 

Értékes győzelmet szereztünk a rangadón a listavezető ellen!

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Ifjúsági csapatunk a mai mérkőzésen 3:0 arányú félidei eredménnyel nagyon fontos három pontot hozott az éllovas csapat ellen. Egy rendkívül motivált, időnként remek játékot nyújtva Südi D. és Szabó D. góljaival három gólos vezetésre tettünk szert. Fordulás után vártam volna a folytatást, de valahogy nem sikerültek az utolsó passzok és a szerencsével is hadilábon az ellenfél támadásainál.

 

 

Ha jobban összpontosítunk, akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattuk volna. A mai napon sok jó teljesítmény volt, de kiemelkedett Szabó Doris játéka, aki a mezőny legjobbja volt. Jól játszott Szabó Ádám, Kovács Szabolcs és Dulcz Dédes is. Remek volt fiúk, hiszen rangadót nyertetek, de mától a jövő heti rangadóra készülünk. Hajrá Györgye!

 

 

 

 

 

 

U 13       Tápiógyörgye : Kisnémedi (Vác VLSE)

 

0 : 6

 

Serdülőink újabb hazai mérkőzésen maradtak alul. Képzettebb ellenfelünk egy percig sem hagyott kétséget az végeredményt illetően, sajnos még ilyen arányban is megérdemelték a győzelmet.

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Serdülő csapatunk szombaton Alsónémedi csapatával játszott és nagyon jól ellenállt az élmezőnyben tartózkodó csapat ellen és 7:0 arányú vereséget szenvedtünk. Jól kezdtük a játékot, hiszen eltérően más mérkőzésen tapasztaltak alapján a 15. percig döntetlenre állt a mérkőzés, de sajnos óriási potyagóllal vezetést szereztek a vendégek. Rá két perc múlva Kőkény Á. öngólt vétett és meg két gólt kaptunk az első félidőben.

 

 

Fordulás után is jól tartottuk magunkat, de még három gólt rúgva biztosan nyert az ellenfél. A mai napon Kővári, Bágyi József és az első félidőben Nagy Endre játszott jól. Gratulálok a jó helytállásért, kivéve Kőkény Árpádot aki kirívó nemtörődömségével nehéz helyzetbe hozta játékostársait, melynek részemről következménye lesz.

Árvai István

 

 

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub