Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Fót

 

1 : 1

 

 

Ismét egy félidőn át jól játszottunk, magabiztosan vezettünk korai gólunkkal. Remek erőnléttel rendelkező vendégünk játékán, sem a miénken nem látszódott, hogy 60 percen keresztül emberelőnyben vagyunk. Evvel együtt félidőnként 3-4 tiszta gólhelyzetet sikerült kidolgozni, amit ügyetlenkedésünk, az igen jó napot kifogó vendégkapus jó teljesítménye és a szerencse miatt nem tudtunk értékesíteni. Ahogyan aztán a labdarúgás íratlan szabályai működnek, jött a fekete leves, Fót egy kósza ellentámadás utáni szögletből gólt szerzett.

 

 

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Fót

 

2 : 1

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

Nagy várakozással tekintettem az első bajnoki mérkőzésünkre, hogy mit produkál új csapatunk. Ideális időben enyhe mezőnyfölényben kezdtük a játékot de elég körülményesek lassúak  voltunk. Egy szöglet után az újonc Czímer szemfüles gólt lőtt. A gól után is támadásban maradtunk, és enyhe mezőnyfölényünket egy újabb szemfüles góllal tetéztük, de továbbra is enerváltak, pontatlanok voltunk. Fordulás után az ellenfél fölényben került és Fehér kapusnak bravúrokat kellett bemutatni, hogy elkerüljük a gólt, de nemsokára szépített az ellenfél és az utolsó negyedóra kritikus volt, hogy mikor egyenlít az ellenfél. Feltűnő sok sérülés jött közbe, hiszen 3 játékosomat izomgörcs miatt kellett lecserélni. A csapat azonban igazi tartást tanúsított, mert győztesként hagyta el a pályát.

 

 

Összességében csak az eredménnyel vagyok elégedett és elemeznem kell a sérülések okait, valamint a gyenge játék okait. Fehér és Seres teljesítménye kiemelkedett a társai közül, ők végig jó teljesítményt nyújtottak. Kántor és Szabó Á. játéka a fordulás után feljavult, Czímer szemfülessége dicsérhető.

 

 

Gratulálok a Südi testvérek és Mészáros A. játékához, hiszen a többiekhez képest nagyon le vannak maradva. Azt kell látni, hogy az újonnan alakuló csapat tagjai különböző edzettségi állapotban vannak, de dicséretet érdemelnek nagyon lelkes játékukért, mely meghozta a sikert. Az ellenfél szimpatikus csapat benyomását keltette.

Árvai István

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub