Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Újszilvás : Tápiógyörgye

 

5 : 1

 

 

Nem hozott küzdelmet a szomszédságban tett látogatásunk. Házigazdánk minden csapatrészében jobb volt nálunk, és ez hamar eredményekben is megmutatkozott. A 20. percben már berámolták harmadik gólukat is, mi pedig csak kétségbeesetten nyomoztuk a labdát.

 

 

Csernus pompás szabadrúgásgólja felcsillantotta a reményt, de a mérkőzést végigrohanó Újszilvás azonnal értésünkre adta, ki itt a jobb csapat. Kiütéses vereségünk kétszámjegyű is lehetett volna, ha nem szórakozzák el helyzeteik jelentős részét. Sérülések sokasága miatt ifjúságinak számító csapatunk nem tudott komoly ellenállást tanúsítani.

 

 

 

 

 

 

U 19       Újszilvás : Tápiógyörgye

 

3 : 4

 

 

Tisztelt Szurkolók!

Ifjúsági csapatunk először játszott vidéken és gólzáporos mérkőzésen 4:3 ra nyertünk. Az erős szél segítségével az első félidőben szerencsés gólokkal 2:0-ás vezetéssel fordultunk. Sajnos kezdés után nem sokkal egy védelmi hibából gólt kaptunk. A gól után becserélt Varró T. szép szabadrúgásból lőtt góljával 3:1 -re módosítottunk.

 

 

Sajnos látszott a csapaton, hogy középpályán nem tudjuk megtartani a labdát. Egy vitatható 11-ből 3:2-re módosult, majd Fehér óriási hibájából 3:3-ra alakult a mérkőzés. Ismét 11-eshez jutott a hazai csapat, de Fehér óriási bravúrral hárított. Utána a mi perceink következtek. Egy szabadrúgás után Czimer gólt szerzett, de a következetlen játékvezető nem adta meg. Nem sokkal a vége előtt Vaprezsán  egy szöglet után megszerezte a győztes gólt.

 

 

A csapat igazi tartást tanúsított és nagy akaraterővel hozta a mérkőzést. Fehér, Szabó Á. Dulcz Cs. (sérüléséig) jól játszott. Seres az első félidőben mutatott jó teljesítményt. Dicsérhető Vaprezsán és Varró T.  igyekezete. Gratulálok Vigh Imrének, aki most debütált az ifjúsági csapatban. Csak így tovább fiúk!

Árvai István

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub