Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Galgahévíz

 

2 : 1

 

Végre sikernek örvendhetett a szép számú publikum. A várakozásoknak megfelelően egyik csapat sem engedhette meg magának a pontvesztést, így támadó, gólokat szerezni akaró csapatok kezdték a játékot. Hol enyhe, hol nagyobbnak tűnő mezőnyfölényönket sikerült gólra váltani.

 

 

Soványka előnyünk nem volt megnyugtató, Galgahévíz veszélyes kontráival jelezte, nem mond le egyetlen pontról sem. Védelmünk megingását kihasználva sikerült kiegyenlíteniük.

 

 

A véghajrát mi bírtuk jobban. Sikerült győztes gólunkat valósággal begyötörni a kapuba. Végre megszereztük első győzelmünket, amiért a lelkes, fiatalnak számító csapatunk már mérkőzések óta erején felül mindent meg is tett.

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Galgahévíz

 

3 : 1

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A mai mérkőzésen ifjúsági csapatunk megszerezte harmadik győzelmét, de ehhez kellett egy rendkívül lelkes és sportszerű ellenfél is. Azt kértem, hogy a mérkőzés elején támadjuk le az ellenfelet, és szerezzünk vezetést. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de rendszeresen kihagytuk, bosszantó módon. Nem sokára Seres Sanyi megszerezte az első és második gólunkat is.

 

 

Fordulás után a védelem összehozta az ellenfél gólját és ismét rohantunk az eredmény után. Továbbra is támadgattunk, de a gólvonalról sem találtunk be a kapuba, és a levegőben lógott az egyenlítő gól. Az erélytelen és „könyvszagú” játékvezetés sem segítette dolgunkat, hiszen minden erősebb ütközést lefújt, ráadásul Dulcz Csabát kiállította, de ha egy kicsit mérlegel, akkor nincs ez. Ennek ellenére Südi Dani megszerezte első gólját és biztosan nyertünk. Abszolút nem voltam megelégedve a helyzetkihasználással és a rengeteg, „önimádatú” labdavezetésekkel. Sajnos a becserélt játékosok közül kivéve Molnár Tamást sem tudott javítani.

 

 

Elgondolkoztató Dulcs Cs, Varró T és Varga gyatra teljesítménye, valamint Dulcz D érthetetlen tétovázásai. Seres Sanyi kimagasló teljesítményt nyújtott. Gólt rúgott,szerelt, harcolt. Mellette Szabó Á méltó társa volt és Molnár Tamás is jól helyt állt. Ez a tutyi-mutyi játék kevés lesz az agresszív Szentmártonkáta ellen. Gratulálok Vincze Sándor első bajnoki mérkőzéséhez. Fiuk! Gondolkodjunk el keddig, hogyan tovább!Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

Érdekes színfolt volt a két mérkőzés közti szünetben a pici lányok pomponos csoportjának bemutatója. Köszönjük, nagyon ügyesek voltatok!

 

 

 

 

 

 

 

 

U 13       Kisnémedi : Tápiógyörgye

 

11 : 0

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A mai nappal elkezdődött az U13-as bajnokság és csapatunk a Vác egyik fiókcsapatával, Kisnémedivel játszott, akik félgőzzel is elintézték csapatunkat és 11 gólt rámoltak be. Az első félidőt 60-val zártuk, és várható volt, hogy az edzetlen, technikailag jóval képzetlenebb csatunk gólokat fog kapni. Természetesen már annak is örültem, hogy 13 játékosunk van és 2 cserére telik. A tegnapi napon tudtunk 3 játékost igazolni, hogy ki tudjunk állni és ne hozzunk szégyent az egyesületre. A mérkőzéstől egyet vártam, hogy mindenki igyekezzen lelkesedni, harcolni, de nagyon kevesen voltak, akik ezt megtették.

Remélem, hogy a „pofon” jókor jön, és valamivel lelkesebb játékot látok. Kökény Krisztián és Varró Bence kivételével (időnként Kőhalmi volt harcias) teljes csőd. Megköszönöm Ábrók, Nagy E. hozzáállását, akik edzés nélkül is vállalták. Éppen ezért várok minden olyan  fiút és lányt akik kedvet éreznek a foci iránt, hogy kedden és pénteken jelentkezzenek a pályán. Csak azok játszhatnak, akik betöltötték a 11 évet és 1996-1997 között születtek. Szombaton ismét egy jó képességű csapatot látunk vendégül Tápiószecső csapatát. Ennél mindenképpen több kell! Fel a fejjel! Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub