Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Csomád : Tápiógyörgye

 

2 : 2

 

 

 

U 19       Csomád : Tápiógyörgye

 

8 : 2

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A mai napon ifjúsági csapatunk a listavezető Csomád csapatához utazott és GYALÁZATOS HOZZÁÁLLÁSSAL és JÁTÉKKAL 8:0 arányú vereséget szenvedett. Az eredményéért és a méltatlan játékért én kérek elnézést szurkolóinktól. Már a múlt héten is voltak olyan jelek,hogy nem stimmel valami, ráadásul hosszabb időre kidőlt. Igy egy felforgatott, de nevekben meglevő csapatom már a 20. percben 5:0-ás hátrányt szenvedett és a második félidőben még három gólt összehoztunk. Nagyon szégyellem magam a vereség módjáért, remélem a játékosaim is. Hajrá Györgye!

 Árvai István

 

 

 

U 13       Szentendre : Tápiógyörgye

 

12 : 0

 

 

Tisztelt Szurkolók !

A mai nap U-13-as csapatunk a csoport egyik legjobb csapatával játszott. A volt válogatott Fitos József nevével fémjelzett Szentendre csapatával játszott és 7:0-as félidő után 12:0-s vereséget szenvedtünk. A jövő nemzedékének titulált csapat elég mostoha körülmények közötti pályán játszik. Az várható volt, hogy a magasabb, jobb képességű csapat ellen a tisztes helytállás volt és ezt 30 percig jól meg is oldottuk, annak ellenére, hogy védelmi hibából mindjárt három gólos előnyt adtunk. Lelkesek voltunk, de az egyéni hibánk miatt beállítottuk a félidei eredményt.

 

A 20. percben Kökény Árpádot lecseréltem lelketlen és nemtörődöm játéka miatt. Fordulás után újabb gólokat kaptunk, de a lelkesedésünk megmaradt az egyéni képzetlenségünk  ellenére is. A gólok ellenére Jakab, Varró Bence, Varró Zoltán, Kökény Krisztián játszott jól és időnként Ábrók Álmos is mutatott jó dolgokat. Fel a fejjel gyerekek. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub