Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Tápiógyörgye : Vácrátót

 

2 : 3

 

 

Végre ismét egy "verhető" csapatot fogadtunk, s ennek megfelelően is játszottunk. Lassan fölénybe kerültünk a kidolgozott gólhelyzetek számát tekintve, minden más mutató azonban háromesélyes mérkőzést selytetett.

 

 

Csatársorunk szokásos betegségét, ami szerint kevés gólunkhoz sok - sok helyzet kell, ezúttal sajnos a középső védelmünk gólerőssége tetézte. Több alkalommal átrohantak rajtunk, és ez gólokban is megmutatkozott.

 

 

Nagyon fontos három pontot vittek el vendégeink, nem is érdemtelenül.

 

 

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Vácrátót

 

6 : 2

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

A mai nap ifi csapatunk Vácrátót csapatával játszott és 1:1-es félidő után 6:2 arányú győzelmet aratott. Egész héten igyekeztem a fejekbe rendet tenni, sőt mérkőzés előtt az egyesület elnöke sem ment el szó nélkül a múltkori vereség mellett. Sajnos a mai nap is fegyelmezetlenséggel kezdődött, mivel két játékos késett. Az első félidőben mezőnyfölényben játszottunk ugyan, de a gólhelyzetek kimaradtak, illetve a kapu elé sem kerültünk.

 

 

Ennek ellenére a semmiből Varró Tamás szép emeléssel megszerezte a vezetést, de ahogy szoktuk védelmi hibából adtunk az ellenfélnek lehetőséget, hogy gólt szerezzen és 11-esből egyenlítettek. Fordulás után több játékost cseréltem és szerkezetileg is át lett szervezve, melynek meg is lett az eredménye, mert Kovács Szabolcs 2 góljával 3:1 re módosult az állás. Természetesen a védelmünk díszkísérete mellett az ellenfél újabb gólt szerzett. Továbbra is mezőnyfölényben voltunk és Nagy  Péter és Varga Jani góljával tetemes előnyre tettünk szert. A fiatalokat is becseréltem és a tartalékkapus Varró Norbi beállította a végeredményt és megérdemelt győzelmet arattunk 6:2-re.

 

 

A játék továbbra sem volt meggyőző az első félidőben, mert középpályán rengeteget hibáztunk. Fordulás után Kántor és Kovács Szabolcs új posztra állításával végül is fölényes győzelmet arattunk, de továbbra is bosszantó védekezési hibákat vétünk. A mai mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt Kovács,Varga János, Südi Dániel, és a kiállításáig Dulcz Dénes nyújtott. Sokat segített Kántor Tamás, aki az első csapatból játszott vissza és remek teljesítményt nyújtott. Hajrá györgye, jó volt fiúk!

Árvai István

 

 

 

 

U 13       Tápiógyörgye : Monor

 

0 : 6

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Vasárnap zuhogó esőben játszott U-13-as csapatunk a mezőny kimagaslóan legjobb csapatával, akik fizikai, technikai és taktikai téren is jóval előbb járnak. Az első félidőben ahogy szoktuk, helyzetbe hoztuk az ellenfeleket és 5-o-as hátrányt szenvedtünk. Fordulás után jobban figyeltünk, de a túlerővel nem bírtunk, mit kezdeni és 6-0 arányú vereséget szenvedtünk.

 

Jakab, Kökény K. és Kökény Árpád teljesítményével voltam megelégedve. Ügyeskedtünk, de alig tudtunk átmenni a félpályán és ott már elfogyott a tudományunk. Ennek ellenére gratulálok a jó hozzáálláshoz és a lelkes játékhoz. Hajrá györgye!

Árvai István

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub