Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály B csoport

 

Tápiógyörgye : Kistarcsa

 

0 : 2

 

 

 

U 19       Tápiógyörgye : Kistarcsa

 

2 : 0

 

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Hosszú várakozás után a mai nap megkezdődött a bajnoki rajt. Az újonnan alakult, sok fiatallal felálló csapatom 1:0-ás félidő után 2:0 nyert Kistarcsa csapata ellen. A rendkívül hűvös es szeles időben jól kezdtük a játékot és enyhe mezőnyfölényt harcoltunk ki. Az első helyzet Varga előtt volt, de fölé rúgta. Nem sokkal utána Dulcz Dénes jól indította Seres Sanyit, aki biztosan értékesítette a helyzetet.Utána sok hibával, egyénieskedéssel zártuk a félidőt. A szünetben pontosabb és precízebb játékot kértem. Az ellenfél nagyon jól kezdett és percekig beszorultunk, de a meddő támadásokat pontatlanul fejezték be. Nemsokára egy szemfüles góllal, melyet Czímer szerzett biztosabbá tettük a mérkőzést, bár a vendégcsapat erősen beszorított bennünket, de gólt nem tudtunk szerezni.

 

Az alábbi csapat lépett pályára: Fehér-Iványi, Szabó Á, Dulcz D, Nagy p_Varga, Seres S, Dulcz Cs,Seres Nánási (Müller) Czímer (Mező Á), Varró Norbit pedig Dulcz Cs váltotta.

 

A mérkőzésen bemutatkoztak az újoncok, akik közül Seres Béla kimondottan jól játszott, mellette Seres S első félidei játéka, valamint Szabó Ádám és Dulcz Dénes időnkénti teljesítménye tűnt ki. Örülök a győzelemnek, de rendkívül rossz felfogásban és túlzott egyénieskedéssel rontottunk a játék minőségét. Gratulálok a fiatal újoncoknak és sok sikert kívánok nekik. Nehéz helyzetünkben örülök a győzelemnek és gratulálok a csapatnak. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub