Tápiógyörgyei   Községi   Sport   Klub

 

Hírek

Felnőtt csapat

Ifjúsági   U 19

Vezetőség

A kezdetektől ...

Archívum

Linkek

 Térkép

 

 

 

 

Pest megye II. osztály

 

Fót : Tápiógyörgye

 

1 : 3

 

Jó játékkal megvan az első idegenbeli sikerünk.

 

Csapatunk a 4. percben szerzett vezetést, miután Katona Istvánt buktatták a 16-on belül. A  büntetőt Kiss András biztosan értékesítette. A büntetőt követően is  csapatunk játszott jobban, sikerült több veszélyes támadást is vezetnünk, de a második gólunk csak nem akart megszületni. A félidő közepén a hazaiak is veszélyeztettek, de védelmünk stabil tudott maradni.

 

A szünetet követően sem változott a játék képe, szerencsére továbbra is a mi csapatunk elképzelése érvényesült. A 67. percben egy véleményes szituációt követően a játékvezető a hazai csapatnak is adott egy büntetőt, amit sikerült értékesíteni 1-1, noha Komlós Miklósnak jó irányba vetődve majdnem sikerült a büntetőt hárítani.

 

A 77. percben a hazaiak megfogyatkoztak, miután egy hazai játékos a 2. sárga lapot követően kiállításra került. A kiállítást követően mezőnyfölényünket sikerült egyre inkább veszélyesebb helyzetekben is realizálni, ami a 85. percben érett góllá, amikor is egy baloldali beívelést követően az egyik hazai játékoson megpattanó labdát Némedi Tivadar a hálóba fejelte, 1-2.

 

Csapatunknak a 89. percben sikerült biztossá tenni a győzelmét, amikor is Katona István több jó cselt követően mintegy 20 méterről ívelt a hazaiak kapujába, 1-3. Igen látványos gól volt.

 

Csapatunkból többen is átlag felett teljesítettek, volt elképzelés a játékunkban ami már jó egyéni megoldásokkal is párosult. Reméljük csapatunknak sikerült azt a bizonyos „fonalat elkapni”, ami a tavaszi mérkőzéseken további győzelmekhez vezethet.

Hajnal József

 

 

 

 

U 19       Fót : Tápiógyörgye

 

0 : 0

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

Ifjúsági csapatunk a mai nap küzdelmes, helyenként színvonalas mérkőzésen 0:0 arányú eldöntetlent ért el a Fót otthonában. Jó időben enyhe mezőnyfölényt harcoltunk ki az első félidőben, de a kidolgozott helyzeteknél hiányzott a pontosság, melyre a szünetben felhívtam a csapat figyelmét. Ennek ellenére a hazaiak kezdték jobban és bizony középpályán jobban játszottak és levegőben lógott a gól, de Fehér kapus bravúrjai megakadályozták.

 

Ígéretes perceink nekünk is voltak, de az érthetetlen felfogásban bíráskodó játékvezetői ítéletek és a pontatlanság nem eredményezett gólt és igazságos eredmény született. A felforgatott csapatom CSAPATKÉNT üzemelt és megérdemelten szereztünk pontot egy komoly csapat ellen. Fehér,Seres S, Dulcz Cs, Hárnási és Nagy P játéka emelkedett ki, Szinok T igazi vezéregyénisége mellett.

 

Gratulálok és továbbra is ilyen szellemű, de jobb helyzetkihasználású csapatot szeretnék látni a legközelebbi meccseken is. Gratulálok fiúk, így tovább! Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

 

U 13       Monor : Tápiógyörgye

 

9 : 0

 

 

U-13-nak nevezett csapatunk ma délután Monoron lépett pályára és 2:0-ás félidő után 9:0 -ás vereséget szenvedtünk. Jó talajú pályán az első félidő végéig jól tartottuk magunkat, de szünet után a nemtörődöm hozzáállás, súlyos egyéni hibák miatt megérdemelt vereséget szenvedtünk: Az eredménnyel sosem foglalkoztam, hiszen tudom, hogy 3 évvel fiatalabb játékosaimnak, és nagy falat ez a bajnokság, de idáig küzdöttünk, igyekeztünk fegyelmezetten játszani, de a mai napon csapnivalóan játszottunk.

Több játékosom sétált a pályán, egy-két sztárallűröket mondó játékosaim azt hitték, hogy a Váci utcában vagyunk, ahol kirakatot kell nézni és sétálni. Remélem, hogy nem ismétlődik meg ez még egyszer. FIUK!ÉBRESZTŐ,mert ez nálam nem elfogadható. Hajrá Györgye!

Árvai István

 

 

 

Tápiógyörgyei Községi Sport Klub